Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 25 lis 2006, 12:36

lisek_chz pisze:Żeby nie było, posiłkowałem się też trochę meczami, którymi podał cloner i Yukasz. Dzięki
Poza clonerem większość userów typuje te same mecze :wink:
lisek_chz pisze:Yukasz zapodaj coś z NBA, bo te co podawałeś wczoraj to chyba nieaktualne. W ofercie StS'u są już inne mecze
Bo tamte mecze były na tą noc której już nie ma - z piątku na sobotę.

Orlando Magic - Atlanta Hawks 1 - może być różnie ale Orlando ostatecznie powinno wygrać, dzis pokonali Miami, na szczęście Atlanta też grała i pokonała Toronto jednak ich wynik nie odzwierciedla wyniku z tego co zaobserwowałem bo powinni wygrać wyżej. Ale i tak 1.

Cleveland Cavs - Philadelphia 76ers 1 - Philadelphia prawdopodobnie nadal bez Webbera, wczoraj wrócił Iverson ale Cavs dzisiejszej nocy długo i to wyraźnie prowadzili z Indianą ale czemu przegrali :roll: Powinni się odegrac na 76ers.

Houston Rockets - Memphis Grizzlies 1 - załamię się jak to nie wejdzie :twisted: Tu faworyt jest jeden :P Poza tym wciąż nie ma Gasola wśród gosci.

Dallas Mavericks - NO/Okla Hornets 1 - dziś NO słabo grało u siebie z Minnesotą i chyba zasłużenie przegrali. Za to Dallas było bardzo zdeterminowane na odwiecznego rywala - San Antonio ale powinni pójść za ciosem bo mecz ze Spurs pokazał że się rozkręcili po słabym początku i jeśli w połowie będą chcięli wygrac jak z Ostrogami to dadzą radę.

Milwaukee Bucks - Boston Celtics 1 - słaba gra Bostonu z NY u siebie i w efekcie tęgie lanie, a wiele osób typowało ten mecz. Kozły dziś nie grały i z takimi rywalami jak Boston muszą wygrywać.

Sacramento Kings - Portland Blazers 1 - dziś Kings pokonali na wyjeździe Seattle ale powinni pokonać odpoczywający tej nocy zespół z Portland. Królowie grają dobrze u siebie i mam nadzieję że wygrają :P

GS Warriors - Utah Jazz 1 - Utah ostatnio się męczy wygrywając w ostatnich kwartach. Dziś długo przegrywali z LALakers ale znów wygrali. Mam nadzieję że się wreszcie opamiętają bo ile można tak grać. Jak ktoś chce zaryzykować to można pokusić się o typ na gospodarzy.

lisek ja będę obstawiał dopiero wieczorową porą i bardziej zagłębię się w te mecze bo troche za dużo ich wyszło. Prześledź statystyki pomiędzy drużynami, zobacz jak im idzie między sobą, jak graja u siebie a inne drużyny na wyjeździe i jak jeszcze nic nie postawiłeś to wybierz sobie coś. Powyższa analiza był tak na szybciutko ale mam nadzieję że i tak moi faworyci wygraja, a teraz :arrow: KLIK

Życzę trafnego wybierania 8)

Edit:

W Sacramento nie grał od dłuższego czasu kontuzjowany Brad Miller a także Ron Artest - obaj z pierwszej piątki. O ile kontuzja tego pierwszego potrwa jeszcze trochę czasu to nic nie wiem ewentualnej absencji Artesta. Dziś Sacramento grało w ósemkę więc powinni być zmęczeni a o wygraną ze świeżym Portland może być ciężko. Ja pewnie odpuszczę sobie ten mecz :?

Wróć do „Bukmacherka”