Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post autor: guru » 25 lis 2006, 20:39

RóżA pisze:Na początku pierwszej połowy przeważaliśmy, później mecz już się wyrównał.
Co Ty dajesz... :? W drugiej polowie to Bolton probowal cos tam z kontry, mieli swoje 5 minut. Potem znowu naciskal Arsenal. Bolton przejal pilke, chwila dekoncentracji i 3 bramka, ktora padla ze spalonego. Mi juz by sie odechcialo grac, ale naciskali do konca samego konca...
RóżA pisze:może pogratuluję Wengerowi cierpliwości, bo mi jej już brakuje Confused

Nie tylko tobie. Jeszcze pare meczy z Boltonem na wyjezdzie i zsiwieje jak Wenger. :?

EDIT
czeher pisze:guru napisał:
czeher napisał:
guru napisał:

Potem wygrany mecz z Boltonem. To nie jest ten sam Bolton co w tamtym sezonie kiedy potrafil urwac nam punkty.

:rotlf: no jasne, ze nie ten sam Exclamation graja slabo przeciez maja tylko 1 pkt mnie niz Wy Very Happy
Poza tym z Klusakami wygralsicie ostatnio w sezonie 2001/02 Rolling Eyes

To obczaj ich ostatnie wyniki w Premiership wielki bukmacherze Rolling Eyes Od meczu z MU zdolali tylko raz zremisowac. W tym 2 porazki Surprised Z Wigan i Evertonem.

I co wygrali Razz Question
Laughing Laughing Laughing Laughing Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

Cholerka moja hipoteza w dalszym ciagu ma odwzorowanie w rzeczywistosci Exclamation Chodzi o moj wywod na temat Arsenalu w temacie "Wasze prywatne typy" Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Rolling Eyes

Moglem sie tego spodziewac :? Czeher tylko czekal na nasza porazke :?
czeher pisze: Czyli anstepna wygrana dopiero z Chelsea
Nie mam nic przeciwko :twisted:

EDIT 2

Stokes dzisiaj strzelil bramke dla Falkirk, jednak przegrali 4:2 :? Na dodatek w 78' dostal czerwien :shock: Natomiast Bendtner strzelil wyrownujaca bramke i ostatecznie jego druzyna wygrala 2:1 z Burnley, ktore cos probuje mieszac w czolowce tabeli 8) Birmingham jest na 3 miejscu, ma tyle samo punktow co Cardiff i Preston :wink:
Ostatnio zmieniony 25 lis 2006, 22:25 przez guru, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Anglia”