FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: kulekfcb » 25 lis 2006, 22:59

4-0 8) brawo Barca !! o to chodziło panowie, panowanie na całym boisku, cały czas inicjatywa po naszej stronie. Wszyscy dzisiaj sie wyrózniali, wszystko funkcjonowało bez zarzutu, można powiedizeć, że zagraliśmy koncertowo. Ronnie chyba wraca do formy, nie mówie tu o bramce, która była wprost fantastyczna, ale ogólnie zagrał świetnie, łądnie dryblował, niewiele strat. Iniesta i te jego podania, to sam Xavi, Deco wszyscy grali super. Zambrotta w końcu na swoim poziomie. Takiej gry oczekuje od Barcy w każdym mecuz. Na takie coś aż chce się patrzeć. Villareal nie istaniał i mam nadzieję, że za 10 dni nie będize istniał także Werder. BOję się pomyśleć co będize jak wróci Sammy i Leo :wink: Wtedy nasza ofensywa będzie jeszcze mocniejsza niż dotychczas. Za tydzień mecz z LEvante, lecz ROnaldinho w nim nie zagra gdyż MISter da mu odpocząć. OSobiście dałbym szanse Ezquerro. Widaćchłopak mało gra, a czuje grę. Iniesta sięo statnio rozsztrzelał, ale to bardzo dobrze, przecież narzekał, że strzela mała. Strzelił fantastyczną bramkę, o co nie posądzałem Andresa. A okazało się, żep otrafi fruwać. Jednak bramka Ronniego to majstersztyk. Automatycznie przypomniała mi się bramka Rivaldo, identyczne przyjęcie na klatkę tylko Ronnie się jeszcze obrócił. Braziliana pełną parą. Dziękuję Chłopaki za fantastyczny wynik i co ważniejsze, jeszcze lepszą grę. Oby tak za każdym razem :wink: :wink:

Visca

Wróć do „Hiszpania”