Niggaz pisze:Człowieku weź mi pokaż w któym miejscu napisałem, że motywacja Werderu będzie niska? Ogarnij się i nie pieprz bzdur, że tak się kolokwialnie wyrażę.
Rzeczywiście wynika z twojej wypowiedzi ze bedą równie mocno obie druzyny zdeterminowane i ze detreminacja Werderu to żaden argument.
1,2,3,4- nie.....Niggaz pisze:Widzę kilka możliwości:
1) Masz jakieś poważne problemy z prawidłową interpretacją słowa pisanego.
2) Udajesz głupiego.
3) Nie udajesz.
4) To jest prowokacja.
Myślę ze posłuzyłem sie nadinterpretacją która nie miała sensu.
Nie znam gościarkoeman pisze:nalezycie z kolega do hh?
Bez komentarza,nic dodać nic ująć,myślisz ze jestes swietny wyminiajac 2 graczy Barcy sprzed lat,naprawde jestem pod wrazeniem.rkoeman pisze:nalezycie z kolega do hh? slyszalem ze szukaja kibicow z tak wielkim stazem ktorzy potrafia trafnie ocenic kibicow barcelony. starszych od siebie prawie dwa razy...
wybaczcie moje drogie dzieci ale jak chcecie obrazac jakis klub badz napinac sie w czyjas strone polecam poczytanie o danym uzytkowniku, sprawdzenie daty urodzenia, etc, etc
bo moze okazac sie ze pomyliliscie niebo z gwiazdami odbitymi od powierzchni stawu.
jakze glupio wyglada teraz twoja pisanina. zalozyles pewnie ze wiekszosc kibicow barcy jest taka i siaka bo znasz ich z gimnazjum. nie wpadles na to ze wiekszosc kibicow tego klubu w polsce pamieta czasy dream teamu cruyffa badz nawet druzyny w ktorej gral schuster.
ale jako ze wiek ma swoje prawa zostawie cie w spokoju. bede mial szane by czasem sie posmiac.
A zreszta co ma wspolnego dream team sprzed lat z rzeczywistoscia teraz?