FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: King_of_CKM » 26 lis 2006, 22:27

Niggaz pisze:Człowieku weź mi pokaż w któym miejscu napisałem, że motywacja Werderu będzie niska? Ogarnij się i nie pieprz bzdur, że tak się kolokwialnie wyrażę.

Rzeczywiście wynika z twojej wypowiedzi ze bedą równie mocno obie druzyny zdeterminowane i ze detreminacja Werderu to żaden argument.
Niggaz pisze:Widzę kilka możliwości:
1) Masz jakieś poważne problemy z prawidłową interpretacją słowa pisanego.
2) Udajesz głupiego.
3) Nie udajesz.
4) To jest prowokacja.
1,2,3,4- nie.....
Myślę ze posłuzyłem sie nadinterpretacją która nie miała sensu.

rkoeman pisze:nalezycie z kolega do hh?
Nie znam gościa :evil: wiec moze to jest prowokacja :?: :evil:

rkoeman pisze:nalezycie z kolega do hh? slyszalem ze szukaja kibicow z tak wielkim stazem ktorzy potrafia trafnie ocenic kibicow barcelony. starszych od siebie prawie dwa razy...

wybaczcie moje drogie dzieci ale jak chcecie obrazac jakis klub badz napinac sie w czyjas strone polecam poczytanie o danym uzytkowniku, sprawdzenie daty urodzenia, etc, etc

bo moze okazac sie ze pomyliliscie niebo z gwiazdami odbitymi od powierzchni stawu.

jakze glupio wyglada teraz twoja pisanina. zalozyles pewnie ze wiekszosc kibicow barcy jest taka i siaka bo znasz ich z gimnazjum. nie wpadles na to ze wiekszosc kibicow tego klubu w polsce pamieta czasy dream teamu cruyffa badz nawet druzyny w ktorej gral schuster.

ale jako ze wiek ma swoje prawa zostawie cie w spokoju. bede mial szane by czasem sie posmiac.
Bez komentarza,nic dodać nic ująć,myślisz ze jestes swietny wyminiajac 2 graczy Barcy sprzed lat,naprawde jestem pod wrazeniem.
A zreszta co ma wspolnego dream team sprzed lat z rzeczywistoscia teraz?

Wróć do „Hiszpania”