Manchester United - Chelsea Londyn 26.11.2006

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post autor: John Travolta » 27 lis 2006, 10:11

Zeby miejsce sie zrobiło trzeba było strzelić ? Nie rozumiem Cie, ja miałem na myśli stan 1:0 dla MU i wiecej miejsca w środku pola, co pozwoliło MU stworzyć okazje [patrz Saha sie przestraszył Terrego i jego ofiernego wslizgu] i [patrz Ronaldo zablokowany gdy mierzył po długim]
No tak, ale zeby miec taki komfort trzeba było najpierw ze stanu 0:0 wyjsc na prowadzenie.
A co do słabo grających napastników, oni graja na tyle na ile im pozwoli przeciwnik, a przeciwnik im na nic nie pozwolił.
Nie winna MU ale pokazuje też że trzy tak ważne elementy zawiodły a mimo to było 1;1. Czyli teoretycznie grali w 8 A na poważnie to wiesz dobrze co miałem na myśli. I co ważne to też wspomniana ławka.
Z drugiej strony pomysl czemu na ławce MU nikgo nie było, Ole i Park skontuzjowani, Richardson i Smith totalnie bez formy, o takich osłabieniach sie nie mowi bo nie zagrali, ale gdy sie zrobiło 1:1 to przydali by sie na boisku, a w Chelsea wszyscy oprócz Cecha zdrowi :roll: Tylko Sheva i Ballack bez formy ale oni akrat zagrali :D

Wróć do „Wracając Do Meritum”