Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 27 lis 2006, 13:11

Ultras a nie lepiej powiedzieć że Fabio Capello ma inna wizje gry i wierzy w Gutiego ? Czy że np. system gry Capello nie odpowiada Kace ? coś w tym stylu. By nie robic z siebie idioty a i wokół Real nie potrzebnego bałaganu i wrecz pośmiewiska.

Bo jasli Gutek był nie doceniany tyle czasu to moze teraz fabio mu zaufa ?

Przeciesz Real to nie tylko klub 13 latów :? wiec co inny fani sie nie liczą ? To chyba nie o to chodzi, bardzie o tabie "kiełbasy" po wczorajszym meczu, bo nikt z Hiszpani nie jest zadowolony.

Z drugiej strony pamietam mecz chyba 5 kolejki La Liga i na trybunach napisy "Calderon kłamca" Gdzie Kaka" Kiedy bedzie Kaka" - "miał być Cesc" I tego typu wypowiedz to też dawanie nadzeji.

Bo nawet jesli jego zamiarem było to by nadal zamydlić oczy to jakie bedzie zdenerwowanie gdy mu nie wyjdzie ?

Jest osobny temat:

Kaka podpisał nową lepsza umowe i mnie w 100% uspokoił, ale jak Real naprawde chciał by go sciągną to by rozmawiał tak jak na taki wielku klub przystało. A nie jakieś podchodzy itd i suma 30 milionów euro która była przyjeta śmiechem.

Bo juz odchodząc od tego czy Calderon ma szanse czy nie - ja ja chce coś kupić to to ma, jak nie dziś to jutro, jak nie chca sprzedać do zapłaca wiecej itd.
Ostatnio zmieniony 27 lis 2006, 13:12 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”