Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo
Reputacja: 0

Post autor: Ultras » 27 lis 2006, 13:26

Nie wiem czy lepiej możliwe :wink: Kaka był tym którego Calderon obiecał w razie wygrania przez niego wyborów.Ramon wygrał i Kaki nie sprowadził a więc słowa nie dotrzymał i tyle.Miał być także Cesc i kolejna porażka prezydenta.Teraz musi gadać że sprowadzi Kake bo w przeciwnym razie jego program przedwyborczy byłby kłamstwem a to nie wpłynęłoby na jego popularność wśród fanów.
Nie napisałem że Real to klub dla 13 latków.Miałem na myśli to że tego typu gadanie jest odbierane przez fanów którzy trzeźwo nie myślą i wierzą we wszystko co jest napisane na realmadryt.pl Zobacz jakie tam są komentarze pod newsami.Nie twierdze też że wszyscy fani Realu to dzieci którzy kibicują tylko w razie wygranych.Jest na prawdę wielu fanów którzy są z tym klubem od dawna i chwała im za to

Zaza pisze:Bo nawet jesli jego zamiarem było to by nadal zamydlić oczy to jakie bedzie zdenerwowanie gdy mu nie wyjdzie ?
Mam nadzieję że Calderon jest świadomy tego co mówi.Mam wrażenie nawet że przez takie wypowiedzi okazuje swoje zdenerwowanie i liczy na to ze Kaka sam będzie chciał odejść do Realu bo był głównym celem transferowym Calderona

Wróć do „Hiszpania”