Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: vakabayashi » 27 lis 2006, 15:17

Zaza strasznie sie przejmuszej słowami Calderona, a Ramon po prostu taki jest jak widać lubi sobie słowa porzucać tu i tam. A ze obiecuje to czy tamto niech sobie obiecuje ktoś kto zna sie w miare na Realu wie ze w sprawie transferów liczy sie słowo Mijatovica, bo Calderon raczej pojęcie o piłce ma takie jak każdy przeciętny kibic (nie zna sie na niuansach itp)

Zaza pisze:Da 90 ? 100 ?
Nie zdziwiłbym sie gdyby dał nawet więcej. A ze nie rozpoczyna rozmów od poważnych kwot znaczy tyle ze nie myśli powaniznie o Kaka wiec mozesz spać spokojnie.

Poza tym Real ma inne priorytety transferowe wiadomo jakie, poza tym na pewno pojawia sie konieczność wzmocnienia obrony czy pomoc.

Zaza pisze:I wimy ile głupich czesto śmiesznych plotek było
Ja wiem czy plotek, a wypowiedzi Berlusconich takie ostrożne znowu nie były.

Zaza pisze:Mi osobiscie to lata, ale naprawde nie moge pojac tego ze ma takie filmy. Chyba nie rozumie że Real obecnie to nie jest tak kusząca "firma" jak 5 lat temu ... Wielki klub ale na tobie sa inne.
Idąc tym tokiem myślenia można powiedziec ze Seria A to też juz nie taka liga jak kiedyś. I Milan to też nie taka drużyna jak ta z Szewczenką jeszcze 1-2 lata temu. Ciągle granie w Messinie czy Catani o punkty naprzeciwko walce z Barcelona czy Man Utd to nie to samo.

A i kraj łatwiejszy do życia hiszpania, czy anglia zresztą sam Galliani jak wiesz to przyznał (mniejsze podatki itp)

Zwróc uwage na słowa Buffona: zostaje w Juve jak wzmocnią skład. Zalezy zawodnikowi na grze w klubie ale tez na walce o najwyzsze cele, a Milan niestety zawodzi mozna sobie bedzie nawet wyobrazac ze nie zagraw przyszlej LM i co wtedy jaka znajdzie Ricardo motywacje do gry z Catania, czy Atalanta Sampdoria :?:

Nie mówie ze akurat Kaka zaraz w Realu, ale trzeba obiektwnie tez na sprawe popatrzec, bo ani Ty ani ja ani prasa nie wie co siedzi w glowie Kaka i jak sie potocza losy tego czy innego zawodnika.

Ale racje Ci oddam ze Calderon robi za dużo szumu wokól tego :?
No i oczywiście jeden Kaka (czy ktoś inny) nie naprawi stylu gry :!:

Wróć do „Hiszpania”