Siatkówka

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post autor: Lisek » 27 lis 2006, 16:53

fieldy, mecze World GP, a szczegółowo mecz z Argentyną 1 czerwca 2007 roku odbędzie się w Poznaniu. Ale jestem pewien, że jak na Światówkę z Japonią ceny będą kosmiczne. Chciałem jechać, ale jak zobaczyłem cenę 120 zł za najgorsze miejsce ( :roll: ) to zrezygnowałem. Wracając jesczze do meczu Polska - Rosja, a raczej do sytuacjiw naszej grupie to: Jeżeli przegramy z Rosją, wysoko, a wygramy z Serbią obojętnie, to i tak nie przechodzimy dalej. Wygramy z Rosją, przegramy z Serbią to i tak przechodzimy. Jest jescze kilka innych opcji. Jeżeli Polska przegra z Rosją minimalnie np. 2:3, a wygramy z Serbią,a Japonia wygra z Rosją to i tak przechodzimy. Jeszcze jeżeli przegramy z Rosją wysoko, a wygramy z Serbią wysoko, a Japonia pokona Rosję i Serbię, obojętnie w jaki sposób to przechodzimy my i Azjaci. To takie błędne koło. Acosta powinien się zlitować i przywróćić stare, dobre zasady, czyli drużyna z najlepszym stosunkiem setów przechodzi dalej. A tak to będziemy musieli się z nim męczyć koleje lata, bo przecież niedawno został wybrany na kolejną kadencję. Syf...

EDIT down

Bzdurne, ale prawdziwe, suche fakty
Ostatnio zmieniony 27 lis 2006, 16:58 przez Lisek, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Inne sporty”