Siatkówka

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post autor: Martinho » 27 lis 2006, 16:54

fieldy pisze:Zdaje się, że jak wygramy tylko z Serbią, a Rosja też z nimi wygra - to my powalczymy o 5-8 ? dobrze usłyszałem ?
Rosja nie wygra z Serbia bo nie bedzie z nia grala (chyba ze w finale nie daj Bog). Jezeli Polska przegra z Rosja to nawet pogrom Serbow przez naszych nie da nam miejsca w finalowej czworce (chyba ze Ruscy dostana w plecy ostatni mecz (z Japonia?). Tak sie to mniej wiecej przedstawia, ale fieldy troche wiecej wiary w zespol, nie obliczaj juz co sie stanie gdy dostaniemy, tzreba myslec pozytywnie ;)

fieldy pisze:Powinni organizować takie imprezy gdzieś bliżej, np w Wlkp
Zgadzam sie :) Przynajmniej wiecej wiary by przychodzilo, a nie [pare skosnookich, ktorzy nawalaja tym napompowanym czyms tam.

Ja jutro wstaje rano i mam nadzieje ze nie pozaluje ;) Mamy swietnych zawodnikow ktorzy opresji na pewno nie ulegna. Jestesmy w lepszej kondycji psychicznej o czym swiadczy stosunek setow 21-0. Ciesze sie ze na MS nie graja Tietiuchin i Chamuckih, bo oni potrafili rozbic w pyl polski zespol. Ostatnio Plinskiemu coraz lepiej idzie na bloku, Zagumny jest bodajze nadal najlepszym rozgrywajacym MS, Swiderski wymiata, zdobywajac sporo pkt a Wlazly lutuje jak z armaty. Forma przyszla na czas i nie mozemy tego zmarnowac! Powodzenia chlopaki

Lisek te twoje zalozenia co sie stanie gdyby sa takie bzdurne ze nawet nie chce mi sie ich komentowac :( :( :(

Wróć do „Inne sporty”