Uwazasz, ze jestes zabawny.guru pisze:Spokojna twoja rozczochrana, tlusta z lopiezem
guru pisze:Reyes nie jest taki niski, juz nie mowiac o jego wadze.
Dokłądnie wiem jak wyglada obecnie Jose, jednak jak wygladał po transferze do Premiershi. Franek takze po zmianie SD na zaplecze Premiership nabrał masy.
guru pisze:Messi E2 Ronaldinho, z tej racji, ze znasz sie na La Liga, powiedz mi jak sie prezentuje Puerta. Raz mi sie rzucil w oczy, a dokladniej w Spuerpucharze Europy Ta jego akcja w ostatnich minutach spotkania.
Osobiscie zawodnik dobry, ale narazie nie dorownujacy talentem Adriano. Narazie korzysta z kontuzji Navasa i gra w podstawowym składzie. Pewnie gdy Jesus wróci Puerta pojdzie na ławke i bedzie jedynie zmiennikiem Adriano, któremu ustepuje i szybkoscia i technika(choc i tak wielu mu ustepuje w lepszych klubach pod tym wzgledem). Jednak ciagle sie rozwija i ma papiery na zawodnika światowej klasy. Tylko przy coraz wiekszym bogactwie Sevilli moze zginać... Trudno sie nad nim rozpisywac, bo trudno narazie było go gdziekolwiek zobaczyc w TV. Teraz powli sie to zmienia. O jego klasie mowia takze powołania czy to do młodzieżowki Hiszpani czy ostatni do pierwszej Kadry. Do tego ma 10 mln funtów klauzuli