Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 28 lis 2006, 10:49

Aż sie wtrące ...
Zico_FCI pisze:My wygraliśmy przy takiej aurze ze Spartakiem w Moskwie. Spartak i Szachtar myślę, że prezentują podobny poziom. Natomiast Porto ostatnio ograło zdecydowanie najsilniejsze z tej trójki CSKA.

No tak jak sie strzela w pierwszej minucie bramka na 1:0 to powinno sie skończyć z 3:0 :roll: Ale wykładnik znalazłeś, sami sobie strzelili praktycznie już w 1 minucie meczu, wiec co to za porównania ? Daje tysiąc złoty że jak by Roma dostała gratis bramke w Doniecku na 0:1 w 1 minucie też by nie przegrała :]

No właśnie Coco i to kolejny przykład, pierwszy strzał [lub pierszy celny] = 1:0. Ostatnio o tym rozmawialismy, jak by tak policzyć to max tego bedzie. Tak samo jak z Sportingiem, Palermo, Milanem, Reggina i jeszcze troche.

Sero nasz jeszcze czeka debata, na temat tego co poruszane było na początku sezonu. Odnoscie gry. Ja mam nawet małe argumenty przygotowane. Co prawda teraz nie czuje sie na siłach na pisanie powieści ale wtedy mi obiecałeś ze wrócimy do tego - wiec ja pamietam :wink:

Wróć do „Włochy”