Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post autor: Sero » 28 lis 2006, 10:52

Nie bądźcie tacy pewni zwycięstw. W końcu to słabsi rywale są dla nas ... groźniejsi. I do tych meczów trzeba będzie podejść przede wszystkim pod względem nastawienia do zwycięstwa. Wierzę, że taka drużyna się rodzi. Co do meczu to bardzo pozytywne wrażenia. Kolejny ciężkie spotkanie wygrane na wyjeździe (gramy u siebie, Inter gramy u siebie :!: :wink: ). Niespodzianka to z pewnością wyjście Adriano od początku. Spodziewałem się, że Mancio da mu szanse na ostatnie 30 minut, ale ważne iż nie zawiódł, a nawet przyczynił się do zwycięstwa. Co nie zmienia faktu, że oczekuje się od niego bramek i jak to mówią jedna jaskółka wiosny nie czyni. Tak więc tu też tony huraoptymizmu radziłbym zachować. Żeby nie wyjść jednak na snopa to trzeba pochwalić drużynę. Ibra 5 gol w sezonie i tym samym zrównał się z Crespo w klasyfikacji Serie A.
Zaza pisze:Sero nasz jeszcze czeka debata, na temat tego co poruszane było na początku sezonu. Odnoscie gry. Ja mam nawet małe argumenty przygotowane. Co prawda teraz nie czuje sie na siłach na pisanie powieści ale wtedy mi obiecałeś ze wrócimy do tego - wiec ja pamietam

ok wrócimy, ale w innym terminie bo obecnie sam mam bardzo mało czasu

Wróć do „Włochy”