Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 28 lis 2006, 11:12

Zico widzisz zabłysłeś wtedy gdy nie trzeba... przeczytaj wcześniejszą rozmowe. To jest też swego rodzaju szczescie. Nie wada, bo kiedy wada może być strzelanie ? Znów zaczynasz mówić jak gośc dla którego nic sie wiecej nie liczy tylko wynik końcowy na livescore. Nie w tym rzecz, ja rozumiem ze przez lata Was życie robiło jak ostatnią ... ale kuźwa teraz to Ty próbujesz uwidocznić jakies problemy ? Sam napisałeś że Roma nie dała rady w Doniecku. No tak ale Inter dał ? bardzie utrzymał to co dał im Spartak tak ? Takie gadanie jak to że Palermo wygra 4;1 :P

Zico_FCI pisze:Nie wiem czy wiesz[...]
Racja, własnie o tym zapomniałem. Ale to jeszcze bardzie potwierdza tą teze. O której wczesniej gadalismy.

Scudetto ? kto go nie wygra i tak bedzie miało znacznie dopiero za 20 lat... jak inne pokolenie zapomnij o pewnych sprawach. Ale to nie problem, dla Interu tylko LM bedzie wyznacznikiem bo w serie A zrobiony wszystko by wygrali. I mają najwieksze szanse. Nawet kapitalna gra Romy to może być za mało. Ale na początku sezonu napisałem - LM bedzie wyznacznikiem bo w lidze Inter musi - inny mogą.

Spoko Sero, ja tez narazie nie mam weny :wink:

Wróć do „Włochy”