Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 28 lis 2006, 11:31

Zico nie jest to zadnym problemem dla mnie ali chyba dla nikogo. No może oprócz fanów Interu ale widac że nie wiesz w czym rzecz wiec zakończe to, bo mi livescores sie nie wygrywa :wink: Zrozum to że naprawde nie przeszkadza mi to że Inter jest liderem, naprawde. Zdałem sobie już dawno sprawde z tego co spotkało serie A i zachowuje całkowity spokój. Nawet jesli Milan nie odności oczekiwanych wyników, bo widze jak gra a to jest dla mnie czasem ważniejsze. Bo wiem że wszystko wróci do normy. Nie umieram jutro by nie poczekać :]
Zico_FCI pisze:Dla Ciebie na pewno.

hmm pamietasz Corriere po ostatnim meczu poprzedniego sezonu " Juventus świetuje a całe Włochy sie śmieją" - dopisz sobie reszta. Nowe wydanie, jedno było cos w stylu "Inter musi - inny mogą" co podłapała PN. Ale nie w tym rzecz, rzecz w tym że mimo szybkiego procesu itd, Calciopoli nadal pozostawiło wiele ale to wiele nie wyjaśnionych spraw. Zbyt dużo, a jeśli tego nie wiem to Ci wspołczuje ze nawet nie próbujesz sie interesować tym co sie dzieje w lidze, Bo calcio to religa a gra toczy sie 24 goziny na dobe.

Pozdro i chyba juz pora skończyć romowe, bo jeśli ty uwazasz ze każdy fan Milanu z tego powodu że Inter jest liderem ma filmy to źle z Tobą. Naprawde tak nie jest. A i tak LM = wyznacznik...

P.S Głowny cel scudetto ? to tylko pokazałes że nie interesuje sie Calcio. Posłuchaj troche Morattiego, czasem warto słuchac działączy. Ale tylko czasem.

Wróć do „Włochy”