Zrozum chłopie jedno, że ja jako fan Milanu nie popełnie sepuku z tego wzgledu że Inter jest liderem. Czy że po 17 latach ma wrescie szanse wygrać coś znacznego. To w sumie Tobie powinien pozostać nie smak po ewentualnym scudetto że było ono w takich okolicznosciach, bo jesli tyle lat sie czeka i tyle sie musi wydarzyć by wygrać to chyba jest to sukces połowiczny. Bo mi osobiscie zmakowało by lepiej gdyby mój klub pokonał wszyskie tuzy w lidze w pełnej formie i stanie punktowym. Ja wiem że Ty czy inni fani Inter nie mają na to wpływy, bo jest jak jest ale chłopie kontroluj sie bo to naprawde bedzie połowiczny sukces. Pamietasz jak był proces i Adriano i chyba Zanetti powiedzieli że nie przyjma scudetto po Juve ? bo sami chca je wywalczyć, potem wiesz co było, wiec sam widzisz ze punkt widzenia zależy od punktu siedzienia.
Pozdro !
I uwierz mi nie mam depresji przez to że Inter lideruje tabeli, jak i zrozum że to LM bedzie wyznacznikiem. Nie tylko w oczach prasy, znawców, komentatorów ale i samego Massimo Morattiego... A dziwie sie że nie kibiców.