Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 28 lis 2006, 12:08

No własnie przedstawiłeś historie - a czy wtedy całkowicie wyczyszczono pole walki ? No prawie całkowicie ? Bo wiesz trudno teraz mówić o tamtej sytuacji jest jak 5 razy inna. Tym bardzie że teraz w perspektywy czasu to może powiedzieć tyle co za 20 lat o tym sezonie. Bo dla wiekszośc Włochów i tak Juve jest mistrzem za poprzedni sezon. Wiec jesli mówimy o błednym kole należy zadać sobie pytanie czemu do końca nie rozwikłano afery Calciopoli ? moze komus to nie odpowiadało ? - Na temat Berlusconiego to już całkiem sie popisałeś bo wiesz tyle co nic :P Mity, masz jakieś dowody by co koleiwek pisac. Każdy wie że to przeciwieństwo Morattiego, czego sie nie dotchnie zamienia sie w złoto. Rozumiesz ? Przeciesz gdy zaczynał swoja kariere nie był odrazu premierem politykiem pierwszych stron itd. A teraz jest najbogadszym człowiekiem na połwyspie Apenińskim nie przez to że zrobił coś z niczego. Wiec kuźwa to tak jak by Romkowi zazdrościc tego że uciekając z Rosji zabrał swoje pieniądze.

Zrozum chłopie jedno, że ja jako fan Milanu nie popełnie sepuku z tego wzgledu że Inter jest liderem. Czy że po 17 latach ma wrescie szanse wygrać coś znacznego. To w sumie Tobie powinien pozostać nie smak po ewentualnym scudetto że było ono w takich okolicznosciach, bo jesli tyle lat sie czeka i tyle sie musi wydarzyć by wygrać to chyba jest to sukces połowiczny. Bo mi osobiscie zmakowało by lepiej gdyby mój klub pokonał wszyskie tuzy w lidze w pełnej formie i stanie punktowym. Ja wiem że Ty czy inni fani Inter nie mają na to wpływy, bo jest jak jest ale chłopie kontroluj sie bo to naprawde bedzie połowiczny sukces. Pamietasz jak był proces i Adriano i chyba Zanetti powiedzieli że nie przyjma scudetto po Juve ? bo sami chca je wywalczyć, potem wiesz co było, wiec sam widzisz ze punkt widzenia zależy od punktu siedzienia.

Pozdro !

I uwierz mi nie mam depresji przez to że Inter lideruje tabeli, jak i zrozum że to LM bedzie wyznacznikiem. Nie tylko w oczach prasy, znawców, komentatorów ale i samego Massimo Morattiego... A dziwie sie że nie kibiców.

Wróć do „Włochy”