Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 28 lis 2006, 15:42

Tak sobie przegladam weekendowa oferte i poza spotkaniem PSV nie widze niczego wartego grzechu :lol:

Chociaz zastanawiaja mnie jeszcze takie mecze i mysle ze warto poddac je pod dyskusje :arrow:
Wigan - Liverpool 2 - Liverpool musi kiedys wygrac na wyjezdzie :!: bo jak narazie gra katastrofalnie sppotkania ligowe na wyjezdzie :!: Wigan to typowy sredniak, osotanie spotkania wygrywal zepsol z Liverpoolu ale moga byc zmeczeni po srodowej potyczce z Pompies - tak czy owak typ na przelamanie wiec ryzykowny

Levante - Barca 1x - barcelona w tym spotkaniu wystapi w okrojonym skaldzie, gdyz niektore (ozbaczymy ile ich bedzie) - wiodace psotacie beda odpoczywac, przed arcywaznym wtorkowym meczem z Werderem :!: A biorac pod uwage, ze w Barcelonii w dadatku jest troche kontuzji sklad moze nie wygladac zbyt imponujaco :roll: chyba warte ryzyka spotkanie :think:

Typy pewniejsze to :arrow:

Villareal - Nastic 1 - Do zepsolu powroci juz pewnie Riquelme, chyba juz zostal po raz trzeci ojcem :think: :?: Zespol z Taragony gra katastrofalnie na wyjazdach a w dodatku stracil trenera - mam nadzieje ze tym razem nie bedzie syndromu nowego trenera -> zespol bedzie sie staral z calych sil - pozyytywny impuls

Roma - Atalanta 1 - sam nie wiem, niby Roma w formi, Totti wymiata, zas beniaminek jakby ostatnio zadyszke zlapal ale w poprzednich meczach nie grali zdaje sie ostoje zepsolu :!:

Parma - Palermo 2
:think:

Wróć do „Bukmacherka”