Siatkówka

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 28 lis 2006, 18:05

Co z tego że mieliśmy słabą poprzednią grupę :?: Co z tego że w II rundzie godnymi i wielkimi rywalami są tylko Serbia i Rosja a patrząc na gr F należy bać się prawie każdego ale z kazdym można przegrać :?: Ale to my gramy o medale i chyba dzięki słabym poprzednim przeciwnikom chłopaki uwierzyli że stać ich na seryjne i wysokie zwycięstwa. Ta wiara musiała przyczynić się do uwierzenia w pokonanie Rosjan :wink: Pierwsze dwa sety to padaka w naszym wydaniu ale później... :rotfl4: rosyjski blok grał jakby go nie było a przez co wcześniej nie moglismy normalnie zdobyć punktu bo każdy był wymęczony. Zaś my zaczęliśmy wreszcie grać swoje bo wcześniej przeszliśmy obok pierwszych dwóch setów. Jednak trochę dziwiło mnie że Lozano tak późno przeprowadza zmiany bo ja nowych grajków - Szymańskiego i Gruszkę wprowadziłbym wcześniej bo juz na początku drugiego seta. Choc zdziwiło mnie że zszedł Wlazły :roll: Teraz śmieszne wydają się być słowa komentatorów mówiących ze Lozano nie ma kogo wpuścić na parkiet :angry2: Szkoda tylko że Świderski zagrał tak słabo bo go lubię, zresztą jak wszystkich. Bardzo dobrze pewnym Rosjanom że jadą do domu. Ciekawe jak teraz postapi Lozano ale myślę że jak do tej pory grał żelazną szóstką tak i jutro będzie się bił o zwycięstwo :P I słusznie bo nie ma co kusić losy i przerywać takiej passy. Wiedziałem że Lozano jest dobrym trenerem bo za jego kadencj gramy lepiej ale jakbyśmy wypadli jak zawsze na tego rodzaju imprezie to mógłby polecieć a jego posadę zająłby jakiś krajowy wielki treneiro :badziewie:
W drugiej grupie Brazylia musi bić się o zwycięstwo bo porażka prawdopodobnie może nie dac im awansu :shock: Jednak jakby awansowali (czyli wygrali z Bułgarią) to myślę że chyba lepiej trafić właśnie na Bułgarów. Jak Brazylia nie awansuje to raczej lepiej omijać Bułgarów szerokim łukiem. Ale pewnie Babel niedługo nas wszystkich oświeci z kim? i jak? aby grać w finale :>
Kaczormistrz pisze:jak zawsze 'znafcy' siatkowki sie obudzili
Jak napisałeś grzechem byłoby tego nie oglądać :twisted: Babel :zwała:

Dziś Japonia nie dała rady :rotfl:

Spodobało mi się :oops: :

до свид'ания dupki :!: :lol2:

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

To jutro panowie obowiązkowo pobudka o 7:00 :twisted:
Ostatnio zmieniony 28 lis 2006, 18:06 przez Yukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Inne sporty”