Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 29 lis 2006, 0:25

fieldy pisze:Sam nie grałem tego meczu - emocje były i tak za duże. Jakbym zagrał to pewnie juz bym tu nie siedział z wami
Ja oglądając mecz nie patrzyłem pod kątem kuponu, dokładnie mówiąc to wisiał mi on :wink: pewnie dlatego że stawka nie należała do wysokich. Najbardziej chodziło mi o zwycięstwo naszych i wreszcie spełnienie się ich przez osiągnięcie jakiegoś sukcesu jako reprezentacji a że ja przy okazji na tym zarobiłem to tyż fajnie 8)
czeher pisze:Ja tam zadnych nie widze :lol:
:glass:
czeher pisze:Ale wczoraj mialem Nosa z San Antonio :) tylko ze nie zagralem :angry:
:prasa

Jeszcze na noc:

Chicago - NY 1
Sacramento - LA Clippers 1 :roll:

Ciekawe jak do wyniku będą miały się statystyki :think: :arrow:

W poprzednim sezonie LAC przegrali wszystkie 4 spotkania z Sacramento. Teraz seria 0-5 na wyjezdzie i ogolna L4. Dodatkowo LAC przegrali z SAC ostatnie... 13 spotkan a aż 16 spotkan w Sacramento. Ostatnia wygrana Clippers w Sacramento byla 11 lipca 1997r! Czyli az 4 zle passy do przelamania! Niestety składy są raczej wyrównane a w ostatnim meczu do skadu Sacramento powrócili dwaj gracze pierwszej piatki - Brad Miller (15 min, 1/4 za dwa, 2 pkt) i Ron Artest (22 min, 1/6 za dwa, 0/3 za trzy i 3 pkt) - czyli widac że trochę potrwa powrót do formy, ale chyba dłużej u Millera bo był kontuzjowany kilka tygodni. Jednak obaj grali w meczu z Portland 105:85 który od początku był wygrany. Dodatkowo SAC wygrało ostatnei dwa mecze, i po pierwszych czterech zwycięstwach u siebie, przegrali dwa razy by ostatnio wygrać właśnie z Portland.

Podobało się :?: :P Pierwsz część analizy zapożyczona :oops:

cloner pewnie typowałby gości na przełamanie no ale zobaczymy. Nie mniej jednak wiem że typ trochę ryzykowny ale z drugiej strony lubię Sacramento :P Ciekawe czy jutro tez tak napiszę :roll:

Wróć do „Bukmacherka”