Siatkówka

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 29 lis 2006, 20:31

W sobotę o 7.00 czasu polskiego polscy siatkarze rozpoczną w hali Yoyogi w Tokio mecz z Bułgarami w półfinale mistrzostw świata. Wcześniej o awans do finału będą rywalizować zespoły Brazylii oraz Serbii i Czarnogóry.
Mecz finałowy rozpocznie się w niedzielę o godz. 11.30 czasu polskiego. Wcześniej odbędzie się spotkanie o brązowy medal.

Jak pokażą wszystkie mecze to zapowiada się niezła siatkarska uczta, co ja gadam :angry2: z innymi czy bez a za to z pewnością z nami w TV i tak będą to wcześniejsze święta :P

Mecz oczywiście oglądałem. Obudziłem się, usłyszałem że Brazylia zajęła pierwsze miejsce w drugiej grupie i poszedłem spać by obudzić się na meczyk. Oglądając sam mecz byłem w szoku jak ogrywamy nienajlepszych dziś Serbów. Na pewno gdyby był to mecz o złoto to walka na boisku byłaby inna ale i tak nie umniejsza to naszego kolejnego sukcesu. Brawo Polacy :!: Po dotychczasowych meczach wyrastamy na jednego z faworytów :jupi:

Babel - mógłbyś rozłożyć reprezentację Bułgarii na czynniki pierwsze tzn. największe gwiazdy, ich kluby, jak grają i ostatnie mecze z nami. Chodzi mi raczej o taki solidny wstęp przed sobotnim meczem, bo chetnie jeszcze bliżej poznam naszych rywali :P

Zawsze narzekasz że nie masz z kim pisać o siatkówce a teraz możesz wykazać się swoja wiedzą :> Inni chętni i bardziej zapoznani z tematem też mogą coś napisać :P

Wróć do „Inne sporty”