Ciekawe jak wydedukowałeś że to pewniakicloner pisze:Kilka pewniakow na nocke :
L.A.Clippers - Memphis 2 @ 3.40
Cleveland - New York 2 @ 6.50
Dallas Maver. - Toronto Raptors 2 @ 6.25
NY zagra bez ważnego gracza Quentia Richardsona jednak od kilku meczów dużo lepiej zaczął grać Francis i dokłądać kilkanaście pkt. Cavs nie takie wpadki u siebie się przytrafiały i choc wydaje mi się to mao realne to goście mają jakąś sznasę tym bardziej że dobrze grają na wyjazach. W pierwszym meczu tych drużyn w NY pojedynek byl bardzo wyrównany i mimo że to goscie wygrali to przy odrobinie szczęścia to gospodarze mogli schodzić z parkietu jako zwycięzcy.
Po dzisiejszej nocy typ na Memphis wydaje się być bardzo realny ale chyba właśnie dlatego obstawiałbym na gospodarzy.
Dallas kiedyś przegra a Toronto po beznadziejnym początku i małej burzy mózgów wśród prezesów zaczęło grac o wiele lepiej. Mimo to dla mnie zdecydowana 1 bo w NO z którą dziś wygrało Toronto nie gra dwóch podstawowych grajków: D.West i P.Stojakovic a bez nich to nie ten sam zespół.
Zwycięstwa szczególnie Toronto a także NY będą dużymi niespodziankami, w LA wszystko może się zdarzyć. Jednak po dzisiejszej nocy kiedy to faworyci przegrywali możesz coś ugrać
Zaobserwowałem że wiele osób typuje na Dallas i Nashville z NHL
Na noc:
Houston @ Phoenix PHO Suns Money Line - Match Winner 1.344
San Antonio @ Utah SA Spurs -1 Point Spread - Handicap 1.909
edit:
NHL