Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: rkoeman » 30 lis 2006, 0:28

i dlatego mistrzostwo za sezon 05/06 nie przypadlo juventusowi - nie mogli braz udzialu w tych rozgwykach jako ze nie powinni grac w pierwszej lidze. grali wiec towarzysko? czy tez moze spisek zlych mediolanczykow spowodowal ze juve nie ma w pierwszej lidze :( przeciez kazdy widzial jak wygladaly mecz juve w minionym sezonie (gole w w dziewnie przedluzonym czasie gry, karne ktorych nie byo, gole ze spalonego...) i co robili sedziowie. nie prosc mnie bym wierzyl w uczciwosc klubu ktory takie rzeczy robil. to ze prokukator skazal klub za wczesniejszy sezon nie zmienia faktu ze latka oszukanczego klubu bedzie przypiera na zawsze

wybacz kibicu juve ale wasza argumentacja juz jakis czas temu przestala byc zabawna. tylko wy nie widzicie nic zlego w tym co sie dzialo.

wiec prosze cie bardzo ale daruj sobie pisanie ze nie wiem nic o tej aferze bo wiem tyle ile inni. bez dorabiania teori jak na forum juve

wyluzju sie i pogodz z tym ze klub ten oszukiwal i teraz ponosi za to zasluzona kare. a pilkarze ktorzy grali nie beda oceniani za ten okres.

Wróć do „Hiszpania”