komentarz i analiza wyników ligi polskiej 2005-2007

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 30 lis 2006, 10:46

Cześć Deltinho, koloryt kolorytem może masz racje że nie wszystko pasuje by mówić głośno, ale ja nie mówiłem że trener Orest to wzór pod tym wzgledem itd. Ma swój styl i wnosi koloryt jak by nie było, inna sprawa że jednym sie to podoba drugim nie - ale jestem przekonany że Lenczyk nie zachowuje sie tak by komuś sie przypodobać. Bo w takim razie Wdowczyk też ma z garem i pewne jego zachowania czy słowa były nie na miejscu. Zreszta który trener nie ?

Ostatnio w PN było "90 minut z panem Orestem" i też tam coś mówił na temat Warszawy itd. Ale chyba nie sądzisz że to jakis uraz ? może wie cos czego my nie wiemy ? Ostatnio strasznie jeździ bo menedżerach, i nawet cos wspomniał o Legii, wiadomo ze Matuysiakowi i Gargule chcą namieszać z każdej strony. Nikt nie wie co przemawia za tymi "atakami" ze tak powiem.

Inna sprawa że trudno by sie nie odniósł do pewnych okrzyków :? Nawet jak nie były do niego to zrobił co uważa za słuszne. Na temat "swojego 5 minut" to można inny temat zacząć, bo który trener juz nie tylko w Polsce ale i Europie nie wykorzystuje swoich 5 minut ? Inaczej sie wypowiadaja jak wygrywają inaczej jak przegrywają. Normalne kolej rzeczy..

Wróć do „Polska”