Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 30 lis 2006, 11:50

To sie troche Sero nie zrozumieliśmy, jeśli oceniesz Coppa Italia jako zdobycz :roll: Jestem przekonany że w najgorszym razie działacze wolelli by odpaśc z Coppa już teraz jesli to ma mieć wpływ na dalszą cześc sezonu. Losowanie losowaniem, to jest niewiadoma jak zawsze, ale sezon 2003 - Milan słabo zaczął - też od eliminacji LM, a gdy forma przyszła skończyło sie na finale na Old Trafford. Potem Scudetto i słaba LM, Potem LM i słaba serie A, wiec coś jest na rzeczy. Na pewno nie jest tak że w obecnej sytuacji Coppa Itallia zaczyna mieć znacznie :roll: Chyba że pod kontem kasy bo coś tam zawsze TIM daj ale nie w tym rzecz. Nawet gdy sytuacja jest taka że nie zwrócono punktów karnych to trzeba pamietac że sama LM zawsze nam pisana :] Chłopie od 5 lat sie mówi o starej obronie weteranów itd. I od 5 lat Milan jest zawsze minimum w ćwiercfinale. Dwa razy w finale. Jakie komenatrze towarzyszyły poprzednim sezonom w lidze itd a kończyły sie jak trzeba sam pewnie wiesz. LM to inna gra, rywal bardziej wymagajacy ale i pozwalający grać w piłke. Wiec nawet jestem zdanie ze bedzie łatwiej sie grało, a może inaczej, łatwiej złe słowo. Lepiej sie grał. Bo tu czasem 0:0 nic nie daje. I kluby z czołowych lig musza grać otwarta piłke. Tym bardzie ze o awansie decyduje dwumecz. Ale wstrzymajmy sie do 15 grudnia, bo chyba wtedy losowanie. Bedziemy madrzejsi, na pewnoe z dnia na dzień Coppa Italia nie bedzie łakomym kąskiem. Bo jesli ma być to słaby sezon na dwóch wrontach to Coppa tego nie zmieni. Ważniejsze beda wnioski. Przeczytaj wyżej moją rozmowe z Zico na temat LM. I tego wykładnika...

Detronizacji to uznałeś że po zawodach ? :roll: Po 13 kolejach ?

Wróć do „Włochy”