Valencia CF (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 30 lis 2006, 13:02

Te urazy to jakaś zmora :? Sam cos wiem o tym bo dziś dowiedziałem sie że Nesta i Sergio prawdopodobnie nie zagrają przez dwa miechy :? Choć ta lista kontuzjowanych jak nic ma sie do tej Mestalla. Ilu graczy na teraz ma deski ? :?

Na temat sedziowanie w La Liga też może by napisać książke, zwłaszcza w tym sezonie. Najlepszy był ten sedzia boczny z mecz Barca - Sarragossa ? Ale to tylko pokazuje że nie tylko Włosi mają kłopot :roll: A co ciekawe tak jak w serie A czesto jeden jedzie drugiemu, tak coraz cześciej tego typu sytuacje są w La Liga. Nie zadko są do tego podstawy. Madryt wyliczka prezenty Barcelonie i na odwrót. Barca z Villareal wygrała zasłużenie, w 100% była lepsza itd ale karnego wymusił i tyle. I od tego zaczyna sie polemika...

Musi coś FIFA z tym zrobić, nie tylko w La Liga ale w każdej lidze w europie sa czasem takie błedy że to aż żal, sedzie nie robot, ale czasem naprawde nie trzeba kamer i 17 powtórek by widzieć że nie miał racji. Np. spalone :? pewnie nie da sie ich usunąc bo piłka by ogółem straciła ale pomysł 4 sedziów bocznych jest jak najbardzie dobry.

Od pewnego czasu trwa akcja w premiership mająca na celu forsowanie zmina, w innych ligach również kluby i sami piłkarze chcać zmian. Ale teraz wybory na prezydenta wiec cos sie musi zmienić, bo ten kto wiecej zaoferuje ten wygra :wink:

Co do meczu to ja chyba z mojej strony napisałem wszystko. Moze objąc defensywną taktyke, bo to czesci tej gry. Moze sie obawiać rywala na ich terenie, może wygrać oddając jeden tak naprawde dobry strzał. Ale mówimy o klasyku z udziałem Realu Madryt. I to powinno dać fana Królewskim do myślania. Szkoda Valecjia bo stworzyła w tem meczu klika naprawde groźnich okazji ale zabrakło szczescia i zimnej krwi.

Wróć do „Hiszpania”