Wisła Kraków (zbiorczy)

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 80

Post autor: TS borys IFC » 30 lis 2006, 14:18

sluchaj zaza szanuje twoja duza wiedze na temat pilki tylko ze ja nie podalem jakiegos klasycznego systemu ktory byl juz stosowany w innym klubie to nie podpatrzona rzecz ale moja "autorska" taktyka :wink: mozesz sie smiac ale wymyslilem ja na fm-a oczywiscie moze sie ona nie sprawdzac ale moze tez byc in+ wiec...a wracajac do meritum to wlasnie nie chodzi o to aby boczni pomocnicy byli ustawieni bardziej defensywnie mimo ze na schemacie jest to tak pokazane.fakt to moglo cie wprowadzic w blad i mogles nie skumac od razu tego co ja tu wypisuje.to taktyka podobna do tej z rombem w pomocy tyle ze tu oczywiscie boczni sa TROSZKE bardziej defensywnie ustawieni ale powtarzam ze to tylko schemat przeciez nikt nie nakaze kubie albo piotrkowi grac defensywnie.mozna ta taktyke porownac do tej z rombem w pomocy ale chodzilo mi wlasnie o system 3-1 zeby zrobic wiecej miejsca jaskowi bo to on bylby wtedy najwazniejsza postacia ataku sobol to oczywiscie asekuracja a skrzydlowi jak do tej pory.zgadzam sie w jednym ze jest tu tez pewien rodzaj asekuracji dla bocznych obroncow wisly ktorzy(no przynajmniej jak na polska lige) sa ofensywnie usposobieni

Wróć do „Polska”