Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 30 lis 2006, 17:25

Rossi pisze:Co do meczu to uważam zę zwycięstwo jak najbardziej zasłuzone i nawet przez chwile nie bałem sie o wynik. W grze może nie było fajerwerków ale trzeba zauważyć że 3 dni wczesinej graliśmy z Chelsea na takim tempie że strach Jeżeli ten mecz był pokłosiem spotkania z londyniczykami to wynik 3:0 mi jak najbardziej odpowida. Powiem więcej jak obejze torrent bo sopcast strasznie wczoraj przycinał

Czyli pierwszej polowy nie ogladałes... :wink:
Początek spotaknia wygladał tak jak napisał Zaza. Wyglądalo to tak jakby MU dogrywało sobie koncówke prowadząc 3-0. Miny i reakcje Alexa mowiły same za siebie. Moze tez było to spowowdowane skałdem, bo to napewno nie była najmocniejsza paczka MU jaka moze wystawic Szkot. Widać chcial dac pograc tym co ostatnio sa łaczeni spekulacjami i troche narzekaja na gre. Silvestre, Richardson i Wes. to napewno odbiło sie na grze. Przy całym szacunku Vidic na dzien dzisiejszy jest zawodnikie lepszym od Wesa i Francuza. Podobnie w drugiej lini Kieran i John maja sporo lepszych kolegów w zespole. Jednak jak sie pozniej okazało na Everton nawet troche rezerwowy skałd wystarcza, a to jednak mowi o klasie zespołu 8)

Cyfra+ to czynnik, ktory decyduje o mozliwosci pisania postów... :shock: Ja mam jeszcze CP to moze zostane moderatorem. :twisted:

Wróć do „Anglia”