Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 01 gru 2006, 10:55

Ale jak śmiesz [że tak powiem] mówić o tym co jest szczytam marzeń jesli takie Porto przez ostatnie 20 czy nawet 30 lat grało lepiej w europie niż Inter :> ? No wiesz co Sero - jasne że nie jest szczytam marzeń ćwiercfinał ale chłopie poziom od 5 czy 6 lat sie nie zmienia, to powiedz mi czemu Inter nie moze sie pochwalić takimi osiągnieciemi w europie ? im nie mam na myśli całej histori klubu ale ostatni 5 lat drużyny opartej na wiecznie żywym Paolo Maldinim itd ? - który z każdym rokiem może i jest wolniejszy a i tak daje wiekszą pewnośc w defensywie niż nie jeden 20 latek ... Przeciesz w tym jeszcze wszystko przed nami, czas pokaże co i jak, co racja to racja. Ale pokazał też jak wczesniej. Podobne zdanie na temat "końca piłkarzy" było dwa i 3 lata temu, od Helvega, Roque Juniora po Rivaldo, Redondo itd. Dzis ich w klubie nie ma ale Ci którzy pisali wtedy tak jak Ty teraz pusieli pluć sobie w brode. Także chłopie, sam doskonale wiesz że w tym momencie Inter to drużyna "na już" - gotowa do walki - jak napisałem w rozmowie z Zico, stworzona nie na kolejne 5 sezonów ale na max 2. Wiec chyba sam zobie zaprzeczasz bo jak by nie patrzeć Milan czekaja zmiany, ale Milan ma też inne podstawy niż Inter. Zmiany bo rewolucji nitk nie przewiduje. Słaba masz pamiec, bo chyba pamietasz prasowe artykuły w czasie mercato - mocny ale stary Inter - podstawowa 11 Inter jest chyba obok Sieny [?] najstarsza w lidze. Wiec chłopie może by powiedzieć pilnuj swojego ogrótka. :wink: Nie jest tak ? Jak masz ochote zrobimy małe wróżenie ? Oczywiscie nie na temat, kto co kto ile może z danych graczy ale w kwesti tego kogo może nie być za 2, 3 lata. Doskonale wiesz co Ci wyjdzie ...

Podstawy ? Rozumiem że Palermo skresliłeś, a Rome ? - A Ty też uważasz że to nie LM bedzie wykładnikiem ? bo chyba aż zaczne szukać słow Morattiego. Zreszta podobne były Berlusconiego na temat celów. I wtedy była inna sytuacja.

Pozdro :!:

Wróć do „Włochy”