Napisałeś że Gago 19 milionów - mimo że Boca mówi głośno 25 i jak ktoś tyle da to go bierze obojętnie czy Real czy Nicea
EL Pipita max 10 ze strony Real ? River Plate żada 15 i nie ma gadania. Milan dawał [niby] 14 ale no własnie ale Pipita ma 50 % karty w MSI - Czyli firmie która ma na smyczy Teveza i nie tylko. Rozumiesz
Tylko Ty i tak mnie nie zrozumiałeś. Patrz odchodząc od tego jak gra Gago, gdzie gra, czy grał w europie czy nie itd - to sie nie liczy....
Real planuje zmienic taktyke transferową, ale jaka to jest zmiana
Najbardzie mnie rozwaliły przykłady które podałeś ...
vakabayashi pisze:Rynek piłkarski tez tak jest podbity ze Ci mlodzi piłkarze czesto bez wykształcenia osiągają zawrotne pieniądze: np. Reo Coker z West Hamu Arsenal go chce powyżej 10mln, Obi Mikel 12mln euro, Adu 14 mln euro
To są złe przykłady może weź przykłady z tych własciwych operacji ?
Cesc - Eboue - Sissoko - Lennon - Tolalan - Navas - Diego - Montolivio - Kaka - Mancini itd.. - To są tylko takie pierwsze lepsze przykłady - ale żaden z nich nie przekroczył chyba 10 milionów euro
Weź też pod uwage inny czynnik - presja - 20 milionów trafia do Real nowy Redondo i wiesz co temu towarzyszy. Tevez to był w ojczyznie 4 Maradona - teraz popatrz co sie dzieje, mimo iz nie ma na nim takie presji jak w MU, Chelsea czy innych klubach w samej europie.
Jest jeszcze inna sprawa o której wspomniał Koeman, mianowicie robie show dla własnych potrzeb. Bo badzmy szczerzy po co teraz Gago Chelsea, AC Milan i Barcelonie ?
Pamietaj ze nikt nie wątpi w umiejetnośc Argentyńczyka czy coś, ale jesli to ma byc zmiana polityki Real to w takim razie czy na lepsze ? na pewno niesie za soba wieksze ryzyko. A jesli inni dają za te "złote dzieci" max 10, to dla mnie Real przegrywa na starcie dają 20...
Zreszta może czas załozyć temat "złote dzieci" ? Ostatnio wiele sie o nich pisze i może powróżyć im przyszłośc...