Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post autor: Zico_FCI » 01 gru 2006, 15:50

Sero nie prowokuj Zazy :o Ja nie odpowiadam bo nie chcę rozpoczynać kolejnej – do nikąd nie prowadzącej dyskusji. Oprócz tego:
Zaza pisze:są też inne bardzie dosadne słowa ale chyba nie na tym to polega bym szukał ?
Lepiej poszukaj, bo to chyba jedyny wywiad, w którym padły takie słowa. Poza tym możliwe, że coś zostało przekręcone. Zresztą nie wiem dlaczego Cię to tak grzeje :think:

Powałani na Siene:
Bramkarze: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares;

Obrońcy: 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 77 Marco Andreolli;

Pomocnicy 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez;

Napastnicy: 8 Zlatan Ibrahimovic, 18 Hernan Crespo, 20 Alvaro Recoba.
Długo to sobie Adriano nie pograł. Dzisiaj też była tak informacja, że ma 2 kilo nadwagi i przejdzie w tygodniu jakąś terapie odchudzającą :lol: Wraca Recoba – ciekawe ile tym razem wytrzyma. :roll:

I z rynku transferowego:
fcinter.pl pisze:Jak podaje włoski serwis sports.it pomocnik Ternany Luis Jimenez będzie pierwszym nabytkiem Interu Mediolan podczas zimowego okna transferowego. 21-letni Chilijczyk podpisze kontrakt z mediolańskim klubem 4 stycznia przyszłego roku. Wcześniej reprezentował barwy "Fioletowych" czyli Fiorentiny.
Na pewno lepszy on niż ten cały Almiron. W ogóle według mnie to dobry ruch byłby. :wink:

Wróć do „Włochy”