TRZY INFORMACJE:
Henrik Larsson zostal wypozyczony do Manchesteru United:
Transfer Henki
Byly pilkarz FCB zmienil zdanie, co do kontynuowania gry w Helsinborgu i zdecydowal sie na trzymiesieczne wypozyczenie do MU
Szwed powiedzial: "Sir Alex Ferguson zadzwonił do mnie ostatniej nocy i zaproponował dołączenie do Manchesteru United. Rozmawialiśmy trochę na temat meczu i o tym, jak w Anglii wygląda sprawa świąt oraz nowego roku. Już raz zgłaszali się po mnie - było to po pierwszym czy drugim sezonie w Celtiku. Fajnie jest przyjść i grać dla tak wielkiego klubu. (...) Prawdopodobnie nie zagram każdego meczu w wyjściowym składzie, ale odbieram to jako zabawną rzecz na końcówkę mojej kariery. Moja rodzina też jest z tego powodu zadowolona".
Kadra na mecz z Levante: NEWS
Bez Ronaldinho (odpoczynek), Marqueza, Eto'o, Messiego i Savioli (lecza kontuzje). Wraca Thiago Motta:
Valdés, Jorquera, Iniesta, Edmílson, Puyol, Sylvinho, Gudjohnsen, Ezquerro, Giuly, Oleguer, Xavi, Thuram, Belletti, Zambrotta, Deco, Gio i Motta.
Gio podpisze nowy kontrakt: NEWS
Giovanni van Bronckhorst powiedzial, ze jest juz blisko do zakonczenia sprawy jego kontraktu z Barcelona. Zostanie on najprawdopodobniej podpisany do 2008 roku.