Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 02 gru 2006, 1:27

Sero ale aż nie wierze że to Ty :? Chłopie faza ? taki towar macie ?

No wiesz co, Ty fan Calcio który ze mną opisał cała lige od A do Z, nie wie że od dwóch lat podstawowym stoperami Milanu jest Sandro Nesta i Kakha Kaladze - przeciesz w poprzednim sezonie Gruzin obok Cannavaro i Mexes był najlepiej grającym stoperem w całej lidze :!: Wiec co to ma wiek Paolo ? Jak jest zawsze gotowy a najważniejsze że nie zawodzi jak trzeba :] Gdy inni mają urazy itd. Chłopie przeciesz On jest wzorem i symbolem nie tylko AC Milan, może grać nawet do 50, i daj mu Boże, bo to było by moje marzenia. Jest jak "Papież Calcio" a nie jakis tam Argentyńczyk który nie pojechał na mundial bo go koledzy nie lubią w kadrze :roll: [Sam widzisz] Co też "proch wymyśli" ? - Ale i tak nie trafiłaś bo w zasadzie uciekłeś od tematu, wiek jest problemem ? dla kogo ? jakieś kompleksy masz ? może 12 lat to nie z by dużo ale nie traktuj 30-latków jak dziadków :wink: Zreszta napisz sam podstawowy skład Interu i policz co trzeba to sie zamkniesz :roll: za przeproszeniam, bo sam sie oszukujesz. Jak by to miał być głowny czynnik. Tym bardzie że starasz sie z tematu zejśc na innych, kompletnie w tym momencie nie potrzebny.

Czyli uważasz że obecny Inter jest tylko na lige ? Wydane przez Morattiego pieniądze w milionach mają zagwarantować pierwsze scudetto od 17 lat w lidze bez Juve, a Milanem i Viola na debecie :shock: To ja tylko współczuje że aż tyle sie musiał wydażyć byście mogli sie liczyć w lidze :? :!: Szanujcie sie panowie... Pamietasz nasza rozmowe na temat tego że system Moggiego zabierał scudetta Interowi [niby] to kogo system rządzi w europie ? No własnie chyba nikt - a obecna drużyna jest ja już, gotowa, nie ma w niej piłkarzy a'la zlote dzieci na przyszłosć. Wiec jak ligowe szaraki ?

Jeśli uważasz że nie mam racji to prosze Cie napisz, a ja Ci to przypomne - napisz że to obecna serie A w kryzysie, bez Starej Damy i z Milanem i Viola na debecie, bedzie wykładnikiem obecnego Interu a nie gra w europie obok innych tuzów :> Tak uważasz ? :roll: Napisz bo wtedy bede wiedział jak odbierać prowadzenia Interu w tabeli. Czy wystrzał i rewelacja a'la Chievo, Udinese, Palermo [w ostatnim czasie] czy "idą jak po swoje" ale i tak najważniesze jest w lidze bogaczy ?

A wywiad sie znadzie spokojnie, nawet nie szukałem za bardzo... zreszta jak znam Morattiego to sam sie podpali. Może nie teraz bo Bayern Was czake, Zobaczy sie potem.

Wróć do „Włochy”