po pierwsze-widze ze nastroj masz przedni,ale kolega twoim na razie nie jestem-cenie twoje wypowiedzi(pomimo tego ze czasem twoja zacietosc jest naprawde czasem irytujaca...),uwazam ze w pelni prawda jest to ze zadebiutowales na tym forum w bardzo dobrym stylu-ale powiem krotko:nie lubie cie-jak zreszta kazdego ktory uwaza ze jest "najmadrzejszy na calej lące"-wiec uzywanie slowa "kolego" jest chyba w niewlasciwym kierunkukolego co KP Legia Warszawa ma do debli niszczących miasto
a dalej:
wlasnie to ze to JEJ kibice to miasto zaczeli demolowac-nie widzisz zwiazku?poza tym-to nie bylo "kilku Mongołów w Ułan Bator" tylko ok tysiaca-poltorej kibiciow "Dumy Mazowsza" na Placu Zamkowym.powiedz mi,czy nie widzisz roznicy miedzy w sumie pokojowym wejsciu kibicow na murawe(nikomu nic sie nie stalo,kibice Legii pozostali w swoim sektorze,paru odwaznych przyjelo palki przez plecy na uspokojenie ktorymi uraczyla ich psiarnia)a calonocnymi zamieszkami w centrum miasta po meczu?czy chcesz mi wpierac ze nie ma zwiazku klubu z jego kibicami?to jest kompletny bezsens-te zamieszki byly poprzedzone zgromadzeniem na LAzienkowskiej i jezeli stadion-posrednio lub bezposrednio stwarza zagrozenie dla miasta i normalnych ludzi to powinno sie go zamknac i zagrozenie znika-czy nie?co KP Legia Warszawa ma do debli niszczących miasto,
dokladnie-ludzi ktorzy przyjezdzaja by pokrzyczec "waaaaaaaarszaaaaawaaaaaa,warszawa,waaaaaaaarszawaaaaa",postac za napisem"Warszawiacy-warszawskie dzieci pojdziemy w bój,za kazdy kamien Twoj Stolico..itd"a potem ida rozpier*alac Plac Zamkowy,demolowac sklepy i podpalac auta mam w GLEBOKIEJ POGARDZIE i twoje wpieranie mi ze mam jakas manie wielkosci napewno na to nie wplyniepatrząc z jaką wyższością i pogardą piszesz o PKSach, Ostrołecę i Raszynie