komentarz i analiza wyników ligi polskiej 2005-2007

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 02 gru 2006, 12:14

Czyli jeśli wypowiada się negatywnie o Warszawie, to cham, prostak, niespełny rozumu, ale jeśli ma na sobie szalik Legii, to ostatecznie można go pochwalić, że raz potrafi się zachować z klasą.

Młodzież Wszechpolska ostatnio chodzi do filharmonii zamiast zamawiać pięć piw... niestety biedakom nikt nie powiedział, że do zachowania z klasą brakuje im szalika Legii i cały trud idzie na marne :rotfl:.

Egocentryzm osób kibicujących Legii mnie zawsze zadziwia. Lenczyk ma krytyczny stosunek do wielu rzeczy i tego nie ukrywa. Wielokrotnie czytałem wypowiedzi potępiające PZPN (i to w o wiele bardziej napastliwym stylu; pół roku temu większość wywiadów zmierzała do "Są ludzie, którym się nie podoba, co my tu robimy :lol:), czy choćby Petrescu (ostatnio znalazłem taką wypowiedź: "Zawsze powtarzam, że trenerstwo to sztuka, a sztuka jest tylko dla wybranych. Łatwo jest robić dobre wrażenie na kibicach i mediach, krzyczeć, szaleć przy ławce. Ubrać się w szaliczek i udawać Mourinho, opowiadać o wycieczkach piłkarzy do kopalni i kina").

Zatem kreowanie się na ludzi, którzy traktują jak powietrze taki plebs jak Lenczyk, który ma obsesje na ich punkcie.... Trzeba załatać dziurę po Petrescu, na którym można się było wyżyć?
Zico_FCI pisze:Po piątkowym meczu będzie mógł tryumfalnie obwieścić, że go nienawidzą w Warszawie.
Nawiasem mówiąc taka asekuracja chyba nie była konieczna.

Wróć do „Polska”