A teraz tylko Sero do Ciebie, czy czytałeś moja rpmozwe z Zico ? czy naprawde wszystko co Wam nie pasuje musi byś odbierane jako atak ? zrozum że nie bedziemy rozmawiac jak sobie wybierzysz z moich wypowiedzi tyle te co Ci pasują. Bo na temat takich usterów mam jedno zdanie nie zmienie. Zaczełeś od wieku i gadanie które dla Ciebie jako fana serie A było nie na miejscu, bo dobrze znasz temat. Potem piszac o wyznaczniku też zmieniłes temat, bo to jest chyba normalne ? nie wierzysz ze podbija europe ? Bo to nie chodzi o porównanie Ligue 1 - serie A ale sam Lyon od trzech lat mówi głośno że europe wyznaczy im drode, z sezonu na sezon. Dla tego interesuje mnie Twoje zdanie czy obecnie Inter jego lidera odbierasz jako rewelacje sezonu czy coś co było do przewidzenia ? a kolejna kwestia to fakt że tyle sie wydarzyło wiec tym bardzie mnie dziwią Twoje wypowiedz mówące że LM nie bedzie wyznacznikiem. Już napisałem Zico czemu Wy każda wypowiedz odbieracie jako jakiś atak itd ? zmieniłem swoje nastawianie do Interu od ostatnich lat ? nie wiec całkowiscie nie rozumiem Was, naprawde nikt chyba nie ma depresji czy jakiś styków bo Inter jest liderem. Panowiue, tyle lat nie byli takim faworytem i nie liczyli sie na poważnie ze może to i dobrze bo nie jeden z Was by tego nie dożył.
Nie dosc że wybierasz to co Ci pasuje do odpowiedz a pomijasz najważniesze kwestie to jeszcze odpowiadasz na pytanie - pytaniem
Sero ale i tak dziś tej rozmowy nie dokończymy bo zaraz mnie nie bedzie, wiec nie odpisuj teraz, zgadamy sie gdy bedzie i pogadamy przy okacji na temat który poruszyłem na początku sezonu a ty obiecałeś podjąc temat.
Pozdro
Gratulacje