Siatkówka

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: bellus » 03 gru 2006, 19:39

Jak zawsze na reprezentacja.net świetne wypowiedzi:

http://www.reprezentacja.net/?menu=1&s=1&r=7755

Babel pisze:2) Nie ma pewności, ze Bakiewiczem na libero byśmy zagrali pierwszego sta lepiej. Poza tym Bąkiewicz jest przyjmującym i porusza się w obronie w troche innych sektorach.
Absoltunie nie twierdze, że byśmy wygrali tego seta. Jednak, uważam że nie można sobie na finale MS pozwalać aby grał zawodnik "nie w pelni formy". A Bąkiewicz w innych setach pokazał się bardzo dobrze - znaczy no nie zawiódł mnie. Wywiązywał się najlepiej jak umiał, było widać u niego tą wiarę, zadziorność - taką jaką mają Igła, Prus, Olejniczak.
Babel pisze:3) Nie lubie gdybać. Wczoraj specjalnie przedstawiłem sylwetke Brazylii po to by przestrzec przed zbyt optymizmem. Jestesmy wicemistrzami świata.
A czy ja gdzieś twierdziłem, że wygramy? Wspominałem natomiast o pokorze i lekcje pokory dzisiaj dostaliśmy - oby udało sie nam z niej wyciągnąc wnioski. Żeby nie było tak, że spoczniemy na laurach i ponownie przyjdzie nam czekac 30 lat. Trzeba dalej pracować by faktycznie te hasła powtarzane tak czesto się spełniły - by za 4 lata być silniejszą drużyną.
Dratinho pisze:ME będą nasze Twisted Evil Jesteśmy bezsprzecznie najlepszą drużyną europy Smile
Bzdura.
Jesteśmy jedną z najlepszych drużyn Europy. Zgadza się najwyżej sklasyfikowaną na MS europejską druzyną. Jednak Rosjania to jest nadal potęga - 2 indywidualne nagrody - tyle samo co Brazylijczycy. Trzeba mieć pokorę, wiemy że możemy wygrać z każdym, ale nie możemy nikogo lekceważyć. Nie możemy popełniać błędów Rosjan - uważać przeciwników za gorszych.

A na ME w przyszłym roku poza nami stawiam na reprezentacje NIemiec.

Wróć do „Inne sporty”