RealFan pisze:rkoeman - A ten jak zwykle swoje farmazony prawi![]()
Dzieli skórę na niedźwiedziu przed meczem z Sevillą i jak zwykle musi krytykować wszystko co związane z Realem...superJak bolą Cię zemby to idź do dentysty, a nie zwalasz winę na Real. Nie chcesz, nie oglądaj...chyba proste
Oj jaki ja niegrzeczny, a przecież mam dobry humor
![]()
I żeby było jasne odnośnie naszej poprzedniej dyskusji. Nic po zebraniu socios nie wskazuje na to, aby miała nastąpić zmiana prezydenta![]()
zemby? a co to?
nie dziele skory na niedzwiedziu ale wiem jak grfa sevila i jak gra real. wygran realu na ich stadionie bedzie cudem. i w takiej kategorii bede to odbieral
socios poparli caldcerona wlasnie dlatego ze obiecal gago i inne wynalazki. o tym wlasnie pisalem. ty uparles sie ze zadnego zebrania nie bedzie bo nie ma podstaw. a widac bylo bo bylo wiec claderon musial jakos 'kupic' popracie
pokaz mi gdzie nie mialem racji?
ps - strasznie nerwowi jestescie. nie mozna nci napisac na wasz klub? gracie slabo i brzydko. znowu meczarnia z wyjatkowo slabym w tym roku athletic. mam udawac ze bylo inaczej? nie. nie bede. jako kibic pilki mam jednak zawsze nadzieje na ladny mecz. i jak jest brzydki o tym pisze.