Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: rkoeman » 03 gru 2006, 21:55

RealFan pisze:rkoeman - A ten jak zwykle swoje farmazony prawi :roll:

Dzieli skórę na niedźwiedziu przed meczem z Sevillą i jak zwykle musi krytykować wszystko co związane z Realem...super :spoko: Jak bolą Cię zemby to idź do dentysty, a nie zwalasz winę na Real. Nie chcesz, nie oglądaj...chyba proste :> Oj jaki ja niegrzeczny, a przecież mam dobry humor :warrior:

I żeby było jasne odnośnie naszej poprzedniej dyskusji. Nic po zebraniu socios nie wskazuje na to, aby miała nastąpić zmiana prezydenta :P

zemby? a co to?

nie dziele skory na niedzwiedziu ale wiem jak grfa sevila i jak gra real. wygran realu na ich stadionie bedzie cudem. i w takiej kategorii bede to odbieral

socios poparli caldcerona wlasnie dlatego ze obiecal gago i inne wynalazki. o tym wlasnie pisalem. ty uparles sie ze zadnego zebrania nie bedzie bo nie ma podstaw. a widac bylo bo bylo wiec claderon musial jakos 'kupic' popracie

pokaz mi gdzie nie mialem racji?

ps - strasznie nerwowi jestescie. nie mozna nci napisac na wasz klub? gracie slabo i brzydko. znowu meczarnia z wyjatkowo slabym w tym roku athletic. mam udawac ze bylo inaczej? nie. nie bede. jako kibic pilki mam jednak zawsze nadzieje na ladny mecz. i jak jest brzydki o tym pisze.

Wróć do „Hiszpania”