piszesz. twierdzisz ze tworze farmazony a ja jakos nie widze nic nieprawdziwego w tym co pisze
za to ty i kilka osob ma jakas fobie i nie mozna nazwac rzeczy po imieniu bo zaraz okazuje sie ze nie mam racji, redze, etc, etc
ktos wspomnial valencie - kazdy ten mecz widzial. wiec jak real grali dlaczego val byla duzym faworytem. val ktora polegla z recreativo. a siedziala na realu jak chciala. nie jest to dosc wymowne?
naprawde licze na kubel zimnej wody w sobote w sevilli. nie dlatego ze moim jedynym marzeniem jest porazka realu ale chce by w koncu kilka osob zauwazylo ze z realem dzieje sie cos dziwnego
jakos capello mimo ze gra brzydko w swoim pierwszym sezonie w madrycie robil to o niebo skuteczniej. tez kupili mu tych pilkarzy ktorych chcial i jakos to wygladalo. teraz widze jedynie chaos, nerwowa obrone i slaba gre
dlaczego mam o tym nie pisac? przeciez kibice realu tez oceniaja nasza gre i nie ma w tym nic zlego o ile ktos nie pisze glupot i nie obraza innych
dlatego bede przedstawial swoja ocene spotkan realu badz wizje nastepnego meczu. dlaczego? bo interesuje sie liga hiszpanska i mam swoje zdanie na temat innych druzyn
eot i dobranoc