Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post autor: guru » 04 gru 2006, 2:33

My to dopiero mamy pecha :? W FA Cup gramy... z Liverpolem :? Jeszcze na Anfield. Mecz odbedzie sie 6 stycznia. Taka Chelsea trafila na Macclesfield. Jest to dosc frustrujace bo jeszcze w tym miesiacu, przed swietami obie druzynu zagraja ze soba w Pucharze Piwa i tez Anfield. Potem w marcu mecz ligowy i zgadnijcie... tez odbedzie sie na Anfield ['] Czyli w tym sezonie czekaja nas conajmniej 3 spotkania z LFC i to na ich stadionie. W LM jeszcze moze byc roznie... :roll:
RóżA pisze:Nie trzeba było długo czekać na odpowiedź Wengera na prośbę Henry'ego. Otóż nasz boss zapowiedział, że nie ma zamiaru wzmacniać składu w zbliżającym się okienku transferowym, ponieważ dysponujemy w tej chwili wystarczająco dobrymi graczami potrafiącymi powalczyć o najwyższe cele Rolling Eyes

Tego sie spodziewalem, a szkoda. Brakuje nam takiego skrzydlowego jak Pieres, ktory by strzelil te 15 bramek w sezonie :!: Ja bym chetnie zobaczyl Quaresme w barwach Arsenalu, ale to tylko moja fantazja... :P
Odnosnie defensywy to mi sie podoba. Chyba, ze wymiana na lini Arsenal-Newcastle czyli Senderos-->Newcastle, Taylor--> Arsenal :lol:
Sa jeszcze plotki na temat Glena Johnsona, ktory jest pilkarzem Chelsea a obecnie przebywa na wypozyczeniu w Portsmouth. Osobiscie to ja go nie widze w Arsenalu. Mamy wystarczajaco dobrych bocznych obroncow. Eboue,Clichy,Hoyte i Lauren 8) Ale jakby Wenger kupil tego 17-letniego Walijczyka z Southampton a mianowicie Bale, to bym sie nie obrazil :wink:

Wróć do „Anglia”