FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: rkoeman » 04 gru 2006, 3:58

miales podac linki do hiszpanskich stron na ktorych chwalili jak iniesta incjowal ataki. czekam na nie

zadam ci tez pytania - dlaczego najwieksze gazety sportowe w hiszpanii pochwalily deco? dlaczego jedna z nich stwierdzila ze iniesta byl niewidoczny? przeciez pisales ze go chwala w hiszpanii za ten mecz. dlaczego md tego nie zauwazylo w ocenach pomeczowych? dlaczego w drugiej polowie gdy wrocil na swoja pozycje mial az 7 strat? dlaczego jak gral dobre mecze (np z villarreal) mial sktuecznosc podan grubo ponad 90% a teraz bylo tak marnie? bo gral dobry mecz co zauwazyli przeciez ludzie w hiszpanii (na stronach ktore zaraz niechybnie podasz bo przeciez znasz hiszpanski i sledzisz je na biezaco)...

jestem cierpliwy i pamietliwy. czekam na jakies argumenty bo ja swoich podalem duzo. poza moja ocena, statystykami, ocenami md podalem

i na koniec:
To po podaniach Iniesty zostały stworzone badz co badz jedne z najgrozniejszych sytuacji
ilosc podan kluczowych:

-deco 4

-iniesta 2

koljeny raz masz racje. mysle ze na hiszpanskich stronach maja podobne zdanie co nam niedlugo pokazesz wklejajac odpowiednie linki

Wróć do „Hiszpania”