Miłość

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 3
Kontakt:

Post autor: Moff » 20 maja 2004, 13:22

Jak to JiP stwierdził ... Jestem lovelasem :lol: :wink: .... On twierdz iże, świruje 3panienki :wink: On t oma frugo w głowie 8) Co prawda nowa koleżanka na osiedle się wprowadizł, bardzo apetycznie wygląda :twisted: Może będzie trzeba podziałać tam z nią co nie co :D Tylko co wtedy z resztą :wink: No bo są w sumie 3 na oku, a w sumie zadnej nie ma :) Zresztą sam nie wiem :P JiP mnie namawia na tą nową blond sąsiadkę :twisted:

Co do chikena to nei polecam ci znajomości z imprezy na dłuższą metę :roll: Sam to przerobiłem i w sumie nei wiem sam nic teraz co znią będzie :roll: Chodzi o Basie :P Wszystko na imprezie ładnie pięknie po imprezie z tydzień ,a potem wszystko dograć itd... Lepiej powoli i dobrze niż na warata kręcić "miłości" :idea:

No więc jak mówiłem kandydatek jest dużo :twisted: Ale ja już mam wybrankę serca :wink: Jest nią DRUM and BASS :arrow: Tak an serio to zobaczymy jak to sie potoczy :) Bo na serio juz mam ochote na dziewczynę z którą będę przez długi okres czasu i będzie dobrze :D 8)

Pozdrówki dla wszystkich kochliwych :wink:

Wróć do „Hyde Park”