FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: rkoeman » 04 gru 2006, 6:17

Nie wiem na jakim wspomagaczu ogladałes ten mecz Radze zobaczyc go ponownie. Iniesta był kreatorem gry i to po jego podaniach Barcelona stwarzała najwieksze zagrozenie. Wg. to postac nr.1 tego spotaknia ze strony Barcy.
Po tym co wipisujesz, to najwyzej widziałes wynik i strzelców bramke nic pozatym. Pozytku nie było Wielkie WOW, tak jak pisałem najgrozniejsze sytuacje miały miejsce po jego podaniach... Deco lepszy, tak, bo strzelił bramke... Nie wiem, moze znasz hiszpanski Jak tak to wejdz na kazdy serwis poswiecony Barcelonie tam bedziesz miał potwierdzenie moich słow. Pewnie oni takze nie ogladali meczu na telebimie
pokaz ze na kazdym serwisie tak napisali. przeciez sam o tym wspomniales. ja wymienilem 4 i okazalo sie ze tak nie uwazaja. deco i vv uznali graczami meczu oraz zauwazyli ze portugalczyk wzial na siebie ciezar gry.

ty nie udowodniles na razie nic. i teraz usilujesz odwroci kota ogonem ale idzie ci to tak sobie
Mowisz, ze Iniesta po zmianie Deco, czy w drugiej polowie wrocił na środke, ja tak tego nie widziałem, a juz napewno nie po wejsciu na boisko Ezquerro.
troche nie rozumiem tego zdania ale rozumiem ze wg ciebie iniesta nie wrocil na srodek?

musze cie zmartwic. w 60 minucie wszedl santi za ludo i gral przez chwile na jego pozycji (choc czesto zmienial strony ataku z icemanem). w 74 zszedl deco i wszedl niejaki ula. wtedy santi przeszedl na pozycje lewego napastnika, iceman zostal na srodku a belletti gral jako prawy napastnik. ula zajal miejsce na prawym boku obrony.

iniesta zatem przez ponad 20 minut gral na srodku pomocy i wtedy zaliczyl najwiecej niecelnych podan. do czasu gry w ataku nie bylo tak zle bo mial bardzo malo pilek wiec nie mial kiedy ich tracic (nie winie go bo nie jest tam ograny. po prostu nie umial sie tam poruszac i czesto gubil pozycje na boisku przez co koledzy nie wiedzieli jak znim grac)

EDIT

http://www.sport.es/alminuto.asp?op=par ... artido=426

oto link do relacji live sportu na ktora sie powolujesz. dlaczego nie chwala tam iniesty jak twierdzisz a jedynie deco?
32 Deco está siendo, tal vez, el jugador más destacado por el momento. El luso, respaldado por Edmílson y Xavi, se está multiplicando en la media. Iniesta está jugando escorado a la banda, cubriendo así la ausencia de Ronaldinho.
Ostatnio zmieniony 04 gru 2006, 16:55 przez rkoeman, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”