Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 04 gru 2006, 12:13

Fieldy masz racje tylko tez zauważ ze jeden rożny np. w tych ostatnich spotkaniach powodował schody, bo rywal mógł juz grać z kontry, a Kanonierzy jak na nich przystało z każda minuta wiecej atakowli. Czasem chwila dekoncentracji. Co innego stwarzane okazje = bramki :roll: ale Ty mi nie musisz o tym przypominać :P Na początku sezonu Wenger mówił "nie potrafimy dobić rywala" i to jest ten problem, choć był okres gry z ta skutecznoscią nie było najgożej. Trudno by Arsenal wykorzystał każda klarowna okazja bo czasem ma ich z 6 w meczu. :wink:

Możliwe że Rafał Nahorny, jakoś tak mi zostało to zdanie w głowie :wink: ale akurat w przypadku premiership to tego pana nie tyle może co trzeba słuchać :P czapki z głów !

A weź mi napisz co sie dzieje na lini Heniu - Wenger :roll: naprawde ma żal za pewne ruchy ? Jest dla młodych piłkarzy jak wujek - Wujek Samo Dobro :P wiec troche to dziwne, z drugiej strony ma też troche racji, że Arsenal ma potencjał na lata ale wygrywać chce teraz. Inna sprawa że nikt nie wie ile jest w tym prawdy :roll:

Wróć do „Anglia”