rkoeman szanuje Twoje zdanie, ale zauważ że np. dla mnie Real Madryt jest w fazie budowy (niezależnie od tego co mówi Calderon) i ja od niego nie oczekuje narazie wielkiej gry w wielkim stylu ale wyników.
Tak samo Ty oczekujesz jutro awansu Barcelony niezaleznie od tego czy wygra 1:0 czy 4:3. Liczy sie cel a nie sposób jego dojścia przynjamnij dla mnie ( i jeśli chodzi o stan na dzien dzisiejszy bo np. z czasem ładnej gry też bede oczekiwał)
To nie przykłąd zadnej napinki ale jeśli jutro Barcelona zagra super ofenswynie i pieknie dla oka a jednak Werder wygra 4:5 to bedziesz chwalił styl porażki, czy lamentował nad porażką w pięknym stylu
Jasne. Fora są od dyskusji ale powiem Ci szczerze że to bezcelowe dyskutować co lepsze : "piekna ale porażka" czy "zwyciesto ale styl kiepski" bo to dyskujsja długa jak historia sportu albo co lepsze wielkanoc czy boże narodzenie, czerowny czy biały itp.
Ok, prawda socios Realu sie frustrują i pisze nawet pro madrycka Marca o tym, ale jak narazie Capello bronią wyniki, zreszta Calderona i Mijatovica też jeśli Real stanie i przestanie grać wtedy bedzie nieciekawie ale narazie pora dać czas Capello do końca sezonu. Potem każdy mądry kibic bedzie swój klub rozliczał
Skłąd na Dinamo:
8 wychowankówSQUAD LIST:
Goalkeepers: Casillas, Diego Lopez and Adan.
Defenders: Salgado, Mejia, Roberto Carlos, Raul Bravo, Torres and Sergio.
Midfielders: Beckham, Diarra, Robinho, Javi Garcia, De la Red, Cassano, Nieto and Adrian Gonzalez.
Forwards: Van Nistelrooy, Ronaldo and Mata.