najlepsza 11 rep. hiszpanii

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 04 gru 2006, 16:28

Czytają ten temat juz kiedyś zauważyłem jedno prawidłowośc żaden z Was nie typuje "11" chyba najlepszej w tym momencie dla Hiszpanów... wiec ja to zrobie :wink: Piszą najlepsza miałem na myśli najbardzie mogąca wykorzystać umiejetnosci. I może nie tyle chodzi o nazwiska co o potencjał i możliwośc własnego stylu, Hiszpanie mają mega potencjał w pomocy - praktycznie "druga linia marzeń", tym bardzie sie dziwie że wiekszośc typuje systemy z 4 w lini obrony. Gdy w tym momencie max 4 obrońców pokazuje klase a wśród pomocników ta sytuacja jest znacznie inna.

Aragones mając takich graczy w środku pola jak Xabi, Xavi, Iniesta czy Cesc czy Albelda mogł by zamiatać drugą linia każdego :] Bo w dzisiejszej piłka od niej zależy wiele.

Przykład: 3-4-3 albo 3-5-1 zależy jak to woli..

:arrow: W bramce Casillas choć na tej pozytcji też ma w kim wybierać.
:arrow: 3 w obronie np. Ramos - Puyol - Raul Albiol
:arrow: I w pomocy z cofnietym Xabim Alonso i wyżej Fabregas i np. Iniestą w roli rozgrywajacych - wtedy flanki szeroko np. Joaqiun - Vincente w masakra.
:arrow: A z przodu na szpicy Villa, Moro czy Nino.

A w obwodzie Pablo, Oleguer, Salgado, Albelda, Xavi, Luis Garica, Reyes, Nino, Raul i nie tylko. A mają tych gracz na ławce postawowa 11 wyglądała by np tak:

Kod: Zaznacz cały

Casillas
              Ramos   - Puyol -   Albiol
Joaqiun - Iniesta - Xabi Alonso - Cesc - Vincente
                       Villa 
I nie mam pytań :] A jacy piłkarze w obwodze ... i też jak nic pasujący do tego systemu.

Wróć do „Hiszpania”