Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 04 gru 2006, 16:53

Sero ale ja dobrze pamietam jak wtedy wygladała gra Juve i chyba zgodzisz sie z tym że grali również dobre mecze [ładne] przeciesz mimo wad i schematów które sie nie podobały wiekszosc faną w temacie mieli jedną z najlepszych skutecznosci w europie, nie potencjału ofensywnego ale skuteczność. Przeciesz trudno mówić że Juventus każde zwyciestwo "wyśmierdział" bo to było by kłamstwo, grali również dobre mecze ale wiesz jakie wtedy było moje i nie tylko moje zdanie na temat pewnych schematów i gry dwójka DM. Kuźwa za późno sie pojawiłeś bo bym coś dla Ciebie przygotował - A tak teraz nie ma czasu zbytiono. Ale nie w tym rzecz bo czym sie gra różni ? Juventus też wygrywał po 4:0 z Fabio na ławce, przeciesz doskonale wiesz ze nie w tym rzecz. Tym bardzie mnie to dziwi bo ja Ci to powiedziałen na początku sezonu, wtedy obiecałes wrócic do tematu, wiec nie może powiedzeć Milan słabo - Inter lider - Zaza szuka dziury w całym" - bo ja Ci to powiedziałem przed sezone tak czy nie ? I jest tylko potwierdzeniam. Ale co bardzie jest godne pochwały to jeszcze inna ceche przejeli - mianowicie konsekwensje, i to już jest ta lepsza cecha.

Nie przestały grać ale to miało nawet wiekszy wpływ na dalsza cześć sezonu niż samo Calciopoli, bo sprawa śmierdzi jak nic, i doskonale wiesz ze nie jest do końca roztrzygnieta, wiec dla tego pozostał jeszcze wiekszy nie smak, że ktoś zrobił co trzeba i koniec. Inna sprawa ze apelacje na pewno miały swój wpływ itd, np. pod wzgledem motywacji - tylko Ty nadal "uciekasz od tematu" że tak powiem. Bo ja rozumiem gdyby ta sytuacja dotyczyła tylko Milanu czy tylko Violi czy Juve ale tak nie jest wiec nie może powiedzieć że kto im zabronił grać - skoro cele zmieniły sie wraz w wyrokiem - i to nie jednego klubu, to chyba jest proste - tym bardzie mnie dziwi że próbujesz sie asekurować losowaniem itd. Bo o.k zgoda losowanie to połowa sukcesu, ale to zabrzmiało tak jak by obecni lidera serie A uzależniał swoją gre w europie od rywala, jeśli sam napisałeś że pokonali Milan, Viola, Palermo czy Roma na wyjazdach to co to jest Real czy MU ? A jeśli Inter pokonał 4 w/w rywali na "wyjazdach" to o czym to światczy że jest mocny czy że liga jest słaba ? Bo jesli jest słaba to i Inter nie jest za mocny skoro nie LM bedzie wyznacznikiem, a jeśli Inter mocni i ogrywa rywali na wyjazdach to sprawa jest prosta nie serie A a LM bedzie wyznacznikem. Bo kogo sie nie zapytasz to bardzie Inter może przegrać scudetto niż Roma wygrać, niestety tak jest. Jest na czym ubolewać bo to juz nie chodzi o same scudetto czy cos ale serie A od lat była jedno z najmocniejszych lig w europie i to sie nie może zmienić, a bardzie musi wrócić w swije miejsce.

Ostatnio ktoś z piłkarzy Interu powiedział odnoście scudetto "tylko sami możemy sobie zaszkodzić" czyli chyba jasno daje do zrozumienie jak wygląda sytuacja ? Tym bardzie sie dziwie że sie ze mną nie zgadzasz, bo losowanie ma znacznie ale z drugiej strony jakie ma znacznie ? chcąc wygrać trzeba pokonać wszystkich ....

Wróć do „Włochy”