Wymiękam
DM - i Stanković na środku, no tak jak Nedved... On też 70% czasu za Capello spedził na środku - no kuźwa na tym to polege, by opracować schemat. Ale Zico wiesz o co mi chodzi czy trzeba by zaczynać od nowa temat itd ? Bo może my sie nie rozumiemy wiec po co pisać posty skoro mówimy o czym innym ? Nie chcesz uwierzyć Zazie uwierz eksperta który twierdza że transfery Vieiry i Ibry były jak znalazł bo moze było jeszcze wiecej wprowadzić "upodobnień" Ba Camoranesi też może przyjdzie, nie zdziwie sie ! Ty napisałeś o dwóch meczach z DM na środku a Dacourt to kto skrzydłowy ? Bo mówisz o sytuacji gdy obaj leczyli uraz. A ona ma miejsce dośc którko, zwłaszcza ze Francuz dawał rade jak Cambiasso leczył uraz.
Inna sprawa że Francuz z Romy jest naprawde sporym zaskoczeniem in plus ale jakie ma zadanie w grze tak trudno to zauwazyć ?
[EDIT] Mam wrażanie że nie poczebnie zaczeliśmy "rozmowe na dwa tematy" ale spróbój mi któryś napisać co cechuje Inter w grze, jaki prezentuja styl, co jest im "przypisane" ze tak powiem, z czego sa znani w grze. Rozumiecie opis stylu że tak powiem.
Pozdro