Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 04 gru 2006, 18:19

Zico a przeczytałeś to co pisalismy ? Bo chyba nie chodzi o porównanie Inter vs. Lyon ale o sytuacje, z jaka oba kluby po czascie spotykają sie w lidze, masz racje że Lyon z taka sytuacją sie spotyka 4 sezon ale chyba Inter to "wiekszy" klub niż Lyon ? Dla tego nikt nie porównał obu klubów ale sytuacje obecną. Teraz juz całkiem nie wiem co mam myśleć skoro jako główny temat podajesz "17 lat bessy" to wcześniej Inter był średniakiem do lania ? bez podstaw na granie ? Bo może my naprawde mówimy o rewelacji ? Zrozumcie że nawet ewentualne scudetto w tym sezonie nie bedzie wykładnikiem drużyny itd - bo to nie chodzi o same sukcesy :? brak scudetto przez 17 w takim razie gdzie jest ten Inter skoro tyle sie musiało wydarzyć by mógł sie na poważnie liczyć ?

Wymiękam :? non stop to samo. Zaczynam pisać jak adwokta Interu z p.n.e. :wink: Przeciesz ja rozumiem że scudetto jest celem jako nagroda bo tyle lat nie było go itd. ale chyba nie pokaże co nic wiecej jak fakt ze serie A spada na poziomie :? Bo gdyby tak nie było to Inter wygrywał by co trzy lata bo miał nawet lepsze drużyny niż teraz :!: Wiec predziej powinniście mówic cel scudetto ale moc tej dryżyny obnaża lub nie obnażą, tuzy w europie ? Tak ? Bo chyba każdy z Was ma nadzieje ze to bedzie cel z czasem ?

DM - i Stanković na środku, no tak jak Nedved... On też 70% czasu za Capello spedził na środku - no kuźwa na tym to polege, by opracować schemat. Ale Zico wiesz o co mi chodzi czy trzeba by zaczynać od nowa temat itd ? Bo może my sie nie rozumiemy wiec po co pisać posty skoro mówimy o czym innym ? Nie chcesz uwierzyć Zazie uwierz eksperta który twierdza że transfery Vieiry i Ibry były jak znalazł bo moze było jeszcze wiecej wprowadzić "upodobnień" Ba Camoranesi też może przyjdzie, nie zdziwie sie ! Ty napisałeś o dwóch meczach z DM na środku a Dacourt to kto skrzydłowy ? Bo mówisz o sytuacji gdy obaj leczyli uraz. A ona ma miejsce dośc którko, zwłaszcza ze Francuz dawał rade jak Cambiasso leczył uraz.

Inna sprawa że Francuz z Romy jest naprawde sporym zaskoczeniem in plus ale jakie ma zadanie w grze tak trudno to zauwazyć ?

[EDIT] Mam wrażanie że nie poczebnie zaczeliśmy "rozmowe na dwa tematy" ale spróbój mi któryś napisać co cechuje Inter w grze, jaki prezentuja styl, co jest im "przypisane" ze tak powiem, z czego sa znani w grze. Rozumiecie opis stylu że tak powiem.

Pozdro :)

Wróć do „Włochy”