Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: vakabayashi » 04 gru 2006, 19:03

Sorry za post pod postem ale przeoczyłem coś :cry:
RealFan pisze:Niech młodzi też się pokażą Capello
Mnie zastawniawia co pokaże Nieto gracz Realu C który awansował teraz do skłądu Castilli, ponoć zafascynowany młodym graczem jest asystent Capello. Mam nadzieje ze zagra co najmniej w takim wymiarze zeby pozkazać swoje umiejętnosći :!:

rkoeman pisze:brak kontroli nad meczem ze slabiutkim bilbao czy val ktora pojechalo recreativo nie swiadczy dobrze o tym co sie dzieje.
rkoeman powiem tak żę brak kontroli nad grą wynika ze słabszej lini pomocy jaką ma Real ok Diarra&Emerson to nie są gracze od trzymania,holowania, rozgrywania to są tak jak piszesz "przecinacy" co innego gdybyśmy mieli np. Pirlo np. X. Alonso czy Deco oni wiedzą jak poreżyserować kiedy potrzymać kiedy podać

Powiem obiektywnie zgodnie z prawda, Barcelona ma w Europie obecnie najlepsza linie pomocy i Ty to wiesz i kazdy to przyzna drugą ma Lyon i dlatego tak dalece sobie pogrywa, Arsenal i Sevilla moze też gdzieś tam są w tym mini rankingu, te drużyny sa najbardziej zbilansowane od stron pomocy bo umówmy sie rola napastnika spadła w obecnym futbolu ,tak naprawde Barcelona nie ma teraz napastnika wobec kontuzji Etoo pomoc ciągnie grę, Lyon ile tam goli strzela Juninho, ile Malouda ok napastnicy też jasne ale najwiekszą obecnie w futbolu rolę gra pomoc

Klose strzelił na ostatnim mundialu 5 :!: goli i został królem strzelców, a pośród włochów mistrzów gole rozłożyły sie na wiekszość zawodników, jak grałą Portugalia :?: i

Wróć do „Hiszpania”