Wszystko się zgadza bo prawie nic nie przemawia za Romą. Ja tak już mam że kibicuję drużynom które w nazwie mają 'ROMA'Mich@lG pisze:Też bym się chciał dowiedziec Yukasz, czemu stawiasz na Romę. Przejrzałem statystyki i Cibona wszystkie mecze, które grała u siebie wygrała, zaś Roma przegrała wszystkie spotkania wyjazdowe...
Mecze Cibony u siebie z Maccabi i Unicają były wyrównane, Roma znowu nie tak wysoko przegrywała na wyjzdach bo z Panathinaikosem przez długi okres grali wyrównany mecz ale przegrali też ze słabą Olympiją. Cibona wygrała ostatni meczu ligowy na wyjeździe w derbach z KK Zagrzeb 87:91 - więc było on bardzo wyrównany a drugi strzelec z ostatniego meczu euroligi Goran Vrbanc miał 0/6 z gry i nie zdobył punktów a wcześniej miał ich 15. Jednak Cibona prowadzi w lidze Adriatyckiej mając na koncie sześc zwycięstw z rzędu. W eurolidze obie drużyny dzieli ledwie jeden punkt, nazwiska graczy Cibony prawie nic mi nie mówią (no może poza Davorem Kusem który rzucił najwięcej pkt w derbach Zagrzebia) a Romy tak i mam nadzieję że wcześniej wymieniona trójka poprowadzi ich do zwycięstwa bo jak do tej pory zawodzą i żeby awansowac muszą wygrywać. Jak Roma dostanie baty to zbytnio się nie zdziwię bo nie graja najlepiej szczególnie na wyjeździe gdzie wszysko przegrali ale
Więcej pozytywów swojego kapryśnego typu nie znalazłemPostawię to jako singla i za nieduże pieniądze więc zaryzykowac można
Obie drużyny grają w pucharze ULEBastonvilla pisze:Crvena Zvezda - Paok 1
W Anwilu w PULEB zadebiutuje bardzo dobry nie tylko na polską ligę Otis Hill i zapenwe będzie chciał się pokazać. Ostatnio Anwil niespodziewanie przegrał z Polonią W-wa ale u siebie mimo że nie jest faworytem będzie bił się o zwycięstwo, tydzień temu odniósł też pierwsze zwycięstwo w pucharze choć kurs wskazywał że nie są faworytem. Ja tego nie stawiam. Za to czeher stawia...astonvilla pisze:Anwil - Zeleznik 2
http://www.e-basket.pl/News__Puchar_ULE ... wku__35813
Tak sobie myślę żeby to odpuścić, oglądałem mecz w Miami i miałem wrażenie że Pistons graja w czwórkęYukasz pisze:Detroit - Portland 1