Grupa A 2006/07 (Champions League)

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post autor: Martinho » 05 gru 2006, 9:29

fieldy pisze:mógłbys przyznac się do błedu i powiedzieć, że się myliłeś, twierdząc, że wszyscy piszą, że Barca pojedzie Werder bo to nieprawda.
Fiel;dy mowiac pojedzie mialem na mysli wygrana Barcy, a nie pogrom. Ja czesto pisze pojedzie zamiast wygra, a jak mam na mysli pogrom to pisze ze rozgromi. To tak gwoli wyjasnienia, bo fieldy wymusza na mnie przyznanie sie do jakiegos urojonego bledu przez siebie
fieldy pisze:Mógłbyś też podać bardziej celen argumenty przemawiające za tym, ze Werderr nie przegra, niż to, że ci się tak śniło.
Taka szansa jak teraz moze sie Werderowi dlugo nie przydarzyc. To prawda ze Barca jest faworytem, ale MOGA (nie musza jak chcial mi wmowic Niggaz ze tak powiedzialem) nie zniesc wysokiej presji, glownie wtedy gdy Werder strzeli bramke pierwszy lub gdy bedzie gdzies w okolicach 60-70 minuty i Barca sie otworzy zaq bardzo. Bremie wystarczy remis w tym meczu, Barca musi wygrac, to Werder jest w lepszej sytuacji. Ja tutaj bym postawil na remis w tym meczu oczywiscie po ciezkim boju.
fieldy pisze: nawte tak niewyobrażalnei wysoką jak 3:1
Nie mowie ze jest to niewyobrazalne bo Barca moze wygrac i 5-1, ale moze tez przegrac 0-1 ;) Fieldy to czekamy do 22.30 i wszystko sie okaze :)

Mam jeszcze pisac z toba czy moge isc na papierosa na 10 min?

Wróć do „Puchary Europejskie”